Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
MPowerPH
üzenetére
ES példány. Szerintem nem elírás. Említettem is, hogy ES-eknél előfordul, hogy pár maggal és/vagy pár 100Mhz-el kevesebb van. Ezért aztán az is előfordulhat, hogy a lapod nem ismeri fel rendesen.
Ezért irtam inkább én is xtrememicro-nak és kértem CPU-Z screenshotot.
Eredetileg egy Xeon E5-2643 V2-t árultak 93 fontért ami nagyon jó ár tekintve, hogy 6 magos és egész magas órajelű lenne ez a proci.....ha nem lett volna ES. Ugyanis a hirdetésben 4magosnak volt feltüntetve. Én azért írtam nekik, mert reménykedtem, hogy csak elírás és valójában 6 magos. Annyiért igazán jó vétel lett volna. De "sajnos" pontos volt a leirás. Szóval ha ES akkor semmin sem szabad meglepődni.(#1458) miklosss2012:
Ez a lap de szép!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest