Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
ja, csak az eatx, meg bazári burkolatos, meg fölösleges wifi, szar killer vezérlő és nyilván valamilyen plx chip is van rajta.

-
bsh
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
nem értem mi célból raknak az összes z170-es lapra 3 darab monitorkimenetet, amiből egy ráadásul dvi? emiatt meg alig fér rá pár darab usb port. ezen lapok célközönségének szerintem 1%-a használja az igpu-t 1-nél több monitorral. rakjanak rá 1db dp-t, azt oda átalakítózza az ember ahová akarja. vagy 3db dp vagy hdmi-t egy oszlopba. a maradék helyre meg odaférne még +4 usb.

hihetetlen, hogy a 4 nagyobb gyártó öszesen minimum félszáz alaplapos palettájáról nem találtam eddig egy nekem megfelelőt sem
de bizonyára nem velem lehet a gond!

-
Dtomka
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hiszek neked mert nem tudom megcáfolni
. Én 2011 ben azért vettem asrockot mert akkor az volt a favorit márka. 10 ből 8 ember azt ajánlotta. Illetve az asrock árhoz képest felszereltségben sokat ad. Nem tudom, mostanában is így van e de akkor még így volt
.
Amúgy egész jól néz ki az alap.
-
bsh
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
+1

kár, hogy ezek közt se találtam olyat, ami nekem tökéletes kialakítású lenne
de az ud5 az majdnem. -
válasz
Bjørgersson
üzenetére

Pont erre vártam.
9.9 nem rossz pontozás.
-
derive
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azota kiderult h kamu. A torok forras csak theorycraftingolt es egyszeruen beszorozta az i7 4790 pontszamat 1.15el
A megbizhato nyugati szaksajto meg rarepult mint tyuk a takonyra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó i7 7700
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Én 2011 ben azért vettem asrockot mert akkor az volt a favorit márka. 10 ből 8 ember azt ajánlotta. Illetve az asrock árhoz képest felszereltségben sokat ad. Nem tudom, mostanában is így van e de akkor még így volt 

de az ud5 az majdnem.

A megbizhato nyugati szaksajto meg rarepult mint tyuk a takonyra.