Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
t72killer #2010 üzenetére
nna, vegre jonnek valaszok. igaz, kisse noszogatni kellett.
#2: azert en nem gondoltam HC tuningra, amihez delid kellene. nem akarok ennyit beleinvesztalni. meg hutest is cserelnem kene akkor mar gondolom, plusz az szepen megprogetne a villanyorat. alapfeszen, vagy ahhoz kozel lehet ebbol valamit kihozni? erdemes vele probalkozni?
#3: b-die. lol, milyen szakszavak. utana kell olvasnom, mi az.
#4: ertem. mondjuk sztem ebbe a platforma nem fogok penzt olni, inkabb akkor majd a velhetoen ezt valto AM5 vagy hasonloba. egy 8 magosra cserelni a procim nem volna rossz, de gondolom az joooval tobb aramot kerne, meg idle-ben is. nem beszelve arrol, h ki tudja, hogyan/mennyit jarattak a prockót. de igazabol a jelenlegi felhasznalasi modomhoz az is sztem kisse sok lenne.#bonusz1: hivatalosan ugye 2666-os RAM-okat tud kezelni a proci. az efelettieket is birja tartosan az IC-je? akar gyarilag, akar OC-vel elerve?
#bonusz2: tudom ,ez is futtatott progiktol fugg, de altalanossagban mennyivel gyengebb/lassabb a 4C/8T a valos 8C procitol?a tied 120W idle? ohh. o_O
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest