- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
kefizor
tag
válasz
kaktusz0906 #23547 üzenetére
És milyen windowsod van? Ha tegnap tetted újra, akkor nézd meg a windows updatet és kapcsold ki az aut. Frissítés keresést és telepítést.
-
kefizor
tag
válasz
kaktusz0906 #23541 üzenetére
Esetleg a lapozófájl megtelne? Nekem akkor volt ilyen amikor elkezdett meghalni a HDD. A helyedben csinálnék egy HDD tesztet vagy körbenéznék RAM tájékán is vagy esteleg megnézni mi futa a háttérben ami leszívhatja a merevlemezt.
-
kefizor
tag
válasz
kicsipapucs #23490 üzenetére
P5Q Deluxe-ban használom én is és ahogy mondod, nagyon jól bírja a tuningot. Régebben egy E6400-at húztam 2.13-ról 3.8Ghz-re a mostani X5450-et meg 4.2Ghz-re.
-
kefizor
tag
válasz
AMDaZERG_1 #23484 üzenetére
A C0-s stepping ilyen ezekből. Nekem X5450 van, sajna a 4Ghz-ért fel kell menned 1.4V fölé... nekem jó hűtésem van, így prime95 alatt is 70 fok alatt tudom tartani 1.42V-on.
-
kefizor
tag
válasz
kicsipapucs #23473 üzenetére
Pont ez az, hogy megy az is. Nincs olyan opció, mint ami ne menne, az összes SSE támogatás, EM64-T VT-x stb... eddig 4Ghz-re tudtam felhúzni és változtatja az órajelet terheletlenül 2.6Ghz-re 6-9-es szorzóig.
-
kefizor
tag
esetleg valaki tudna mondani erre valamit? #23458
-
kefizor
tag
Szevasztok,
A héten beszereztem egy X5450-es Xeon procit. Egy Asus P5Q Deluxe lapban használom egy E8400 helyett. Teljesen jól üzemel a lapban, tudtam rajta húzni is csak annyi az érdekesség, hogy indításnál a bios ír egy üzenetet, hogy a teljes támogatás érdekében frissítsem a biost. Kérdésem lenne, hogy mennyire számít, ha nem frissítem a biost egy olyanra, amiben benne van a proci microkódja? Lenne teljesítmény különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- PlayStation 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BMW topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged