Új hozzászólás Aktív témák
-
vuk777
aktív tag
válasz
mcwolf79 #18566 üzenetére
Ez egy 130W os CPU-tól elfogadott hő sztem ha húzva van bár a gyártó honlapján 64,5C adtak meg maxnak hosszú távon!Másfelől Linx jobban terheli a CPU-t mint bármi más teszteld játékokkal mennyire melegszik vagy CPU igényesebb programokkal ha nem játszol.
QX9xxx CPU-ra ILLIKvízhűtés rendszert rakni ha tuningolni akarod!
-
Razermazer
őstag
válasz
mcwolf79 #17076 üzenetére
szervertáp ide szervertáp oda, ilyen tápot tuti nem használnék, eleve bontott a 12volt 4-ágra mostanság ez már hátrány mint előny, a 4 ág összesen tud leadni 600wattot ami elvben elég kell hogy legyen, gyakorlatba ki tudja hogy melyik ágat terheli a proci melyiket a vgad(ha egyen ágon csüngnek akkor kevés a 16 amper legalább 18-kéne). Mert nem a 3-om és 5-voltos ágat azt biztos azon van kraft 24-amper látszik is hogy p4-re tervezték. Ez az instabil működés szerintem erre hajaz, de majd valamelik nálam szakavatottabb kolléga elmagyarázza. Nyugodtan kérdezd meg a tápos topikban is zárjuk ki ezt a problémát is.
Okés darálow: nem tudtam pontosan csak olvastam már itt a topikban ezekről a lapokról, és arra emlékszek, hogy nem valami tuninghuszárok.
köszi a pontosítást
-
Razermazer
őstag
válasz
mcwolf79 #17071 üzenetére
Szerintem itt valaminek kell egy kis plusz fesz Cpu, Fsb, PLL, Nb ezek párban járnak, ha külön külön ad az ember valamelyiknek, akkor borul a rendszer. Meg 400*8.5-n csoda hogy eddig így ment, semmilyen stabilitási teszt nélkül. Oda már mindennek elég sok kakaó kell főleg egy quadx-nek. Szóval ezt ki kell tesztelni, semmit nem auton hagyni, és normalon sem minden kézzel beállítani. Tudom hogy szorzózármentes, de a feszt akkor is igényli rendesen.
-
hermanyi
addikt
válasz
mcwolf79 #16350 üzenetére
Játékban ami meglepett az az F1 2010 álmodni sem mertem volna ,hogy ennyire egységesen fogja terhelni mind a 4 magot .
1920/1080 ultra beállítások 8 X es élsimi és 88% körül mind a 4 magÉn az áramszámlát ráfogom a beépített sütőre
,mert a gép nem eszik többet mint a konyhában az izzó
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
mcwolf79 #16337 üzenetére
ha load alatt 1.17V akkor idle 1.2V körül lenne.
szal jah...annyira veszi vissza
nekem 1.15Vrol veete vissza vmi 1,07Vra...de ezt mindig is tudzuk, h a c2d és c2q energiagazdálkodása nem a legjobb....messze jobb az amd c'n'qja...nameg a core i széria energiagazdálkodása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest