- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bemarton #7303 üzenetére
P43.as lappan 450.FSB az mondhati késélen táncolás! stabilan 430-440.FSB.t lehet velük kicsiholni 450.es FSB.n már eléggé instabilak! ha 450.és e feletti FSB.t akarsz cseréld le a lapot egy P45.re!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hunfatal : 8x400.at biztosan fog menni! hacsak nem a konfigod ba írt P5B.vel akarod meghajtani mert azzal elég nehézkesen fog annyit menni! TX3.as jó hűtő csak gyárilag nagyon nincs síkba csiszolva tuninghoz ajánlatos kicsit ki egyenesíteni
-
Laraxior
titán
válasz
bemarton #7303 üzenetére
órajelvisszavételre: ki kell kapcsolni az alaplapban az energiatakarékos funkciókat. Nemtudom ott milyen néven van. C1E, EiST, Speedstep..valamelyik.
Q8200...3GHzen..nem tudom mi az alapórajele, de ennyit csak tud.
Overclocking failed. Semmi gond..újra go BIOS és piszkálni kell mást is. Nekem is volt kb 200 újraindulásom a 4590MHz-es 3dmark06 stabil órajelemnél... kurvanagytürelem kellami nekem köztudottan nincsen. Főleg úgy hogyha az ablak alatt ülsz minusz 5 fokban
Winyo gond nem lehet. Mindegy az hogy mennyi cache van benne. Mondjuk én a rendszert a 750esre tenném... jóval gyorsabb. -
Laraxior
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest