- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommee
aktív tag
Hajjaj. Én is tudok szobahőmérséklet alatti procihőmérsékletet prezentálni, de az csak a hőmérő hibájából lehet. Elvileg magasabb, 40-60 fok környékén kezdenek csak pontosabban mérni a procik, úgy tudom.
-
Tommee
aktív tag
válasz
Speed® #13533 üzenetére
VTT-t nem tudok állítani EP35-DS3-am van. MCH-nak is adtam bőven, FSB-nek PCIE-nek stb...mindnek. Próbáltam a 4 közül 1-1 modullal is, de így együtt is mennek 1000-et(adatlapomon a RAM-ok), tehát ez is kilőve. Pont ez miatt lenne necces lapot cserélnem, mi van ha az újban nem megy a 4 modul...tehát megvárom a programozókat, használják csak az új alkalmazások/játékok a 2nél több processzormagot
-
Tommee
aktív tag
válasz
Speed® #13530 üzenetére
Éppen ezért írtam h hátrányos az alacsony, 7x szorzó, mert ha gyengén muzsikál a lap, akkor nem fog túl magas órajelen menni a proci. Nálam 7x420 a vége, de ott már 1.3V CPU fesz kell a stabil működéshez, többi fesz normal-on, hiába emelek minden feszültséget az egekbe, nem stabil e fölött. Én már beletörődtem
-
Tommee
aktív tag
Saját tapasztalatból: Q8200-t ne!
Esetleg P45-ös lap mellé. Nekem P35 mellet max 400-as FSB-n stabil normális feszültséggel. Alacsony nagyon a 7-es szorzó, így 2800 a max nálam, eleinte lassabb volt a 3000-en szaladó E6400 procimtól, de most már egyre több alkalmazás kihasználja a több magot.
Szal' minimum Q8300 v Q9300. -
Tommee
aktív tag
válasz
paprika #12790 üzenetére
Gondolom alaplapi Realtek hangkártyán.
Nálam is néha megröccen Win7 64 biten, előtte Vista 32 biten nem volt ilyen.
Lehet h vmennyire driverfüggő, van hogy hetekig semmi.
Amúgy nálam leginkább akkor csinálja, mikor winchester olvas/ír(640-es Samsung).
Ezért b@sztam ki az Audigy-t a gépből, az játékok alatt állandóan recsegett(XP-n pedig nem, driver kakiság-Creative rulez). -
Tommee
aktív tag
válasz
partyphoto #6829 üzenetére
Igaz nekem q8200-m van, de EP35-DS3-ban 420-as FSB a max. Nem hiszem h a proci lenne kevés.
Gondolkodom vmi p45 UD3-as lap vásárlásán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest