Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmasterteam
tag
válasz
N.Laca64
üzenetére
Köszi, megnéztem és segített.de nem állítotam be semmit se autora(tehát voltok, meg stb) Viszont egy kis segítséggel rájöttem, hogy miért nem tudtam állítani a voltot. Ugyanis én azt hittem( még nem tuningoltam) hogy amennyit beállítok Voltnak akkor ugyan azt az értéket fogja beállítani Currentnek. Rájöttem hogy egyáltalán nem így van.. több feszt kell neki adni, és úgy lehet látni hogy hogyan fog változni a Current fesz. Mostmár legalább megértettem, bár a mai napig nem tudom hogy miért így kellet ezt megoldaniuk az nforceos chippsetnél, de végre sikerült. 3,4ghz-en megy 1,22v-on tökéletesen. 1500-as fsb-vel és 9x-es szorzóval. 3,6ghz-et próbáltam, de ott már egy komolyabb proci hűtő kell. Köszi mindenkinek a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest