- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin66
senior tag
válasz
szab.tam #19621 üzenetére
Bocsi. de telefonrol eleg nehez. amugy egy 60gbos ssd van a gepben ez a rendszer meghajto. kotve hiszem hogy ennek lenne baj. Azt irta ki hogy a system mapabol hianyzik valami. nem probaltam
viszabb venni. csokkentett modban sem indul hibajavito indul el. tegnap ota nem all fel a rendszer be bootolt majd amikor a win indulna eldopta magat azota csak hibajavito uindul,de nem tudja magat kijavitani. windows7. oke.
szal akkor az egesz tortenetkb2 hete vettem a2x2gb kingmax ramjaim melle 2x2gm ocz t. az uj ramok ota kekhalalozott kivetelesen akkor amikor ramentem hogy kikapcsolas de helyette kekhalalt dobott azt amit linkeltem.majd tegnap is dobta kikapcsolaskor a kekhalalt oke kinyomtam. majd amikor ujra bekapcsoltam egy masik fajta kekhalalt dobott ki a boot utan. majd kinyomtam utana amikor beakarom kapcsolni mindig a hibavjavito jon be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- Ryzen 3 3200G processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest