- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin66
senior tag
válasz
szab.tam #19621 üzenetére
Bocsi. de telefonrol eleg nehez. amugy egy 60gbos ssd van a gepben ez a rendszer meghajto. kotve hiszem hogy ennek lenne baj. Azt irta ki hogy a system mapabol hianyzik valami. nem probaltam
viszabb venni. csokkentett modban sem indul hibajavito indul el. tegnap ota nem all fel a rendszer be bootolt majd amikor a win indulna eldopta magat azota csak hibajavito uindul,de nem tudja magat kijavitani. windows7. oke.
szal akkor az egesz tortenetkb2 hete vettem a2x2gb kingmax ramjaim melle 2x2gm ocz t. az uj ramok ota kekhalalozott kivetelesen akkor amikor ramentem hogy kikapcsolas de helyette kekhalalt dobott azt amit linkeltem.majd tegnap is dobta kikapcsolaskor a kekhalalt oke kinyomtam. majd amikor ujra bekapcsoltam egy masik fajta kekhalalt dobott ki a boot utan. majd kinyomtam utana amikor beakarom kapcsolni mindig a hibavjavito jon be.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest