Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Hali!
Nemrég vettem egy Q9400-at, az lenne a kérdésem a tapasztaltabbak felé, hogy milyen hűtőt érdemes rá venni bruttó 10-11k-ig bezárólag, ha 3.6GHz@1.225V-on akarom használni 24/7-ben?? Én egy Xigmatek Achillest néztem ki, nem tudom ez mennyire megfelelő, de érdekelne néhány alternatíva is.
Őszintén szólva, én a push-pines megoldásokat kedvelem leginkább, a csavarozós hűtők nem igazán a szívem csücskei. Szóval fontos lenne a könnyű szerelhetőség is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Őszintén szólva, én a push-pines megoldásokat kedvelem leginkább, a csavarozós hűtők nem igazán a szívem csücskei. Szóval fontos lenne a könnyű szerelhetőség is.