- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ossyni
csendes tag
Bocsesz, nehezen ismerem még ki magam az oldalt, csak azt néztem c2q mindjárt keresek valami másikat.... de örültem, hogy ezt is megtaláltam.
-
ossyni
csendes tag
Üdv lenne egy kérdésem azaz kettő , megrendeltem
.
a intel c2q 9300 procit 2.5ghz
Gigabyte p35-ös alaplap
2gb ocz ram 5cl-es(állítólag jobb mint a 9-es...)
ati 3870toxic konfigot1, Szerintetek mennyire tudom húzni a gépet?3ghz-ig? vagy jobban?
Kell e húznom?tudom e egyátalán húzni?2, Xp támogatja még ezt a konfigot, vagy érdemes vistát használnom?A 64 bit miatt?
32bites videóalkalmazásokat akarok főként futtatni, Sony Vegas7-8, és 3dmax-ot futtatni.
ja és Affter Effectet.Realtime a fontosabb, render idő nem érdekel.
Előre is köszönöm szépen a válaszaitokat...
-
ossyni
csendes tag
Végre aláltam egy oldalt ahol hasonló procikat hasonlítanak össze, intel 9xxx a nyerő
Amd x4 alulmaradt[link] -
ossyni
csendes tag
Üdv
Lenne egy pár lúúúzer kérdésem, ProcesszoRzz ügyben.
Olvasgattam a fórumot, értek is a dolgokhoz, de ilyen szinten már nem, ahogy már ti beszéltek.Nos lenne vagy két kérdésem amire, ha tudtok kérlek segítsetek.
Először is videóvágásra kellene a proci, és nem játékra.
Csak a RTP (real time preview, valós idejű videóelőnézet) számít és más semmi.
Ott volt például a sima duo intel ami 1órajelet bontot ketté.Na az bocsi de sz_rt sem ért, mert a RTP sebessége szinte ugyanannyi, minimállal több lett.
intel 2,4 túlhúzott 3ghz-re sima prescott.533fsb
A duo meg alap 3ghz 800fsb, és alig alig nevezhető jobbnak.1,
Ezen eszmefuttatással kérdezném a Core2 Quad az most 4*2,5ghz vagy csak 2*2,5ghz négy feldolgozó egységgel???????
Mert akkor inkább jobb ha veszek egy 3ghz-es core 2 duot, ami 6ghz-en fut mint egy quadot ami 5ghz-en fut négy okostojással.
-Vagy az a core4 Quad ami 4*2,5 ghz-es? de az már megfizethetetlen, számomra.2,
AMD PHENOM 9850 X4 AM2+ BLACK E.Itt is 2,5ghz-es itt hogyan oszlanak meg a magok? 4*2.5 vagy itt is csak 2*2,5ghz 4 feldolgozóval?
Itt ezen árfekvések kb 50e-ft.Kb ennyit gondoltam érte.A segítséget előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest