- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz
Sennalacy #22894 üzenetére
Azért volt a galiba, mert Gigabyte.
Nekem ugyanez volt, hogy egyszer csak nem lehetett emelni az FSB-t alapról felfele csak lefele. Előtte újraindult ha ránéztem utána a tuningot nem akarta megtartani. De néha megtartotta.(P35C-DS3R)
Szóval a probléma az volt, hogy Giga volt és úgy oldottam meg, hogy vettem egy Asus-t.
Azóta szeretem mióta a spájzban van. -
devast
addikt
válasz
Sennalacy #22894 üzenetére
Nekem is ilyen bajom volt vele, mikor még a régi tápommal használtam, fogalmam sincs miért. Ha rá volt dugva az usb hub-om akkor nem volt hajlandó elmenteni bios beállításokat... Máig nem tudom miért csinálta, mióta megvan új tápom azóta nincs ilyen. Nálam ha sikerült egyszer elmenteni a beállításokat utánna már visszadughattam, bootolt rendesen, de csak úgy volt hajlandó menteni ha nincs bedugva.
Új hozzászólás Aktív témák
- India és az AI a McDonald's jövője?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-9700KF / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest