- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
matyiGo #23725 üzenetére
gyenge felfogatás miatt is lehet ilyen, a hűtő nem szorul eléggé és picit lekonyul... azaz az alsó két maggal jobban érintkezik, a felsővel kevésbé. próbáld meg újrafelfogatni, esetleg vízszintben is tesztelni. a Freezer7 felfogatása annyira nem jó, de be lehet azt is hozni kb 4 fokosra (a kupak melegebb lesz, mint a magok, na az a felfogatás sara).
nálam az IFXel volt ilyen, 9-10 fok a két mag között. elképzelni se tudtam mi baja. ill de, a quad gyengeségére gyanakodtam. aztán kb fél fordulatot tovább húztam a felső két tartón, és 3fokra beállt. egy próbát megér...
Angyom: q8x00 széria 1333 FSB, Q6600 1066 FSB. 25%al nagyobb az FSB keresztmetszete, a q66ot pedig inkább az fogja meg. a q66 1333mas FSB de csökkentett szorzó mellett (tehát azonos órajelen) szvsz lenyomná.
-
Angyom
tag
válasz
matyiGo #23725 üzenetére
Nálam is van eltérés, de érdekes módon 3 mag egyforma és egy lóg ki a sorból, ált 3-5 fokkal hidegebb a többinél. Ám minden indítás után más mag hidegebb, van hogy a 3. van mikor a 4. Az első kettő állandó. Sztem nem paszta 'hiba' lehet, valami más zavarhat be, már ha bezavar.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
matyiGo #23725 üzenetére
Nekem is pont ez a gondom az Everest szerint terhelés (prime95) közben az 1 és 2-es mag 62 fok a 3 és 4-es mag pedig 52fok 3600mhz-en 1,33v-al
Én is a hűtőre gyanakodom majd valamikor újra is pasztázom és írok hogy mi lett a végeredmény, amúgy eddig nem is vettem észre hogy ilyen eltérés van a magok között mert eddig az EasyTune5-öt használtam ami kiírta hogy 59fok és kész(gondolom átlagoltsaccperkb)
Amúgy milyen hűtőd van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest