- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Eddig is kapott ennyit, most mégtöbbet ment vele ---> uj táp. Szóval vicces lenne azért
. Amugy nem értem mi a baja, mert lepoliroztam a TR-t (igaz nem teljesen mert elvágta az ujam és kicsit kellemetlen a viz mikor befolyik egy kis fém tartalommal a sebbe
. szal majd késöbb fejezem be, de akkor is... ) és a hőfokok is jóval jobbak lettek.
-
Soak
veterán
válasz
subaruwrc #3903 üzenetére
[link] Akkor valami ilyesmi
. 720as Inf. ami jó alternativa szvsz
Az is egy nagyon jo táp. Achinak olyan van, biztos ir majd tapasztalatokat. Mondjuk én már inkább biztosra mennék egy 720assal. Mert én már nem akarok mégegyszer venni tápot pl. 500as Liberty-t is örökre vettem még valamikor
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
subaruwrc #3899 üzenetére
Hát ez attol függ ,hogy melyik ág megy a proci felé. Ha mondjuk van két 20A-s ágad, együtt mondjuk 30A terheléssel akkor hiába lenne elég a procinak 30A, ha csak MAX 20hoz fér hozzá. Tehát ilyen szempontból a single rail (egy fő ággal) tápok jobbak. Mert ott ''hozzáfér'' a proci az ''egész'' delejhez
Szerk: Itt egy irás, én még Achitól kaptam, nem tudom ki a szerzője
Rails: While many psu's are multi rail, it is better to get a single rail system because with a single rail, the psu can transfer 100% of the 12v output of the psu to the computer, whereas in a multi rail system, you can face up to 30% distribution loss due to underutilized rails. lets say for example lets say rail 12vr2 is assigned to work for the cpu, and lets say the rail carries 17Amps of power, but the cpu only uses 7A of power, that 10amps in lost, whereas in a single rail system, the system draws from only one rail so the power loss is not there. also, lets say you have a grafix card that required 20A, but the rail its using is 17A, you have instability and problems like that, thats why for a sli/crossfire system, you definently want a single rail psu, because everything draws from the single rail, which has all the power of the psu. whereas if you're trying to sli/crossfire on a quad rail system, which has like power of the psu split up, that 1/4 of the power of the psu might not be able to power the sli/crossfire grafix cards.
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
-
Soak
veterán
NA megjött a TR , sajnos primeal még mindig nem szolgálhatok mert még vár rá egy polir (tré hőfokokat ad prime alatt nagyon ) , de bench egész biztató
. 1,51V [link] . És itt pedig egy 1M pi . még nem maxoltam ki teljesen mert csak septiben néztem. De ezzel bebizonyosodott ,hogy a táp a kevés
. [link] itt pedig egy 1M . nem valami jo, mert CL5-ben a ramok (validra mentem elösször) .
-
Soak
veterán
jaja, azt kellett volna, csak akkor jutott eszembe mikor szedtem le a vapot. Amugy lehet ,hogy a táp is megadta magát? mert 1,52V-1,58V (!) és olyan 4460 wprime és ahogy ráterhelek kampo , fekete képernyő és már indul is ujra
holnap felhivom azt az embert aki elvileg tud jeget. Ha tud akkor nem uszom meg a nagyobb tápot. Valakinek egy 500as liberty?
(mondjuk jo helyen kérdezem)
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Na megint kompiztam . Sajnos nem tudtam reprodukálni az eddigieket ,mert nagyon meleg lett
. ( + 6-7 fok a multkorihoz képest) . Meg a P5K hülyesége miatt csak egy venti megy a kompiban. De azért szorakoztam kicsit .[link] max fsb . (ugyan 523-nál is nyomtam validot, de az nincs meg
) . [link] Max Mhz 1,56V körül .
-
Soak
veterán
válasz
Overlocker #3544 üzenetére
4 mag alatt nincs proci
-
Soak
veterán
válasz
Overlocker #3541 üzenetére
Mostmár egy hetet mindenképp vársz
-
-
Soak
veterán
Kicsit most meglepődtem. HWboton enyém a Q6600 Wprime WR. OMG WOOOOT
-
Soak
veterán
válasz
Overlocker #3332 üzenetére
Quaddal ?
-
Soak
veterán
thx srácok
. Még egyszer jövök
jövőhéten. akkor lehet ,hogy ex p5k tulaj leszek
-
Soak
veterán
válasz
Overlocker #3319 üzenetére
[link] . Volt egy 4490-es valid is ,de az corrupt lett
. Amugy 1,52V-n ment itt és minden teszt alatt
. Szal még van benne bőven, de nem mertem most kinozni. megvárom a tr-t és utánna még egy session
. Amugy a fej 45-39 közt mozgott winben terheléstől függően
[link] 1,52 V , no tweak .
[link] ez sajna gyenge lett mert a ramoknak csak 2,55V megy. ez nem a vége de nem akartam még itt erőltetni .
A lap is jelesre vizsgázott . Végig perf level 6-on ment. -
Soak
veterán
Na, 1,36V 3500 stabilnak látszik. 1,38V 3780 lefutott a pi . Gyári hűtő csöppet kevés. de szerintem nem rossz ez
-
Soak
veterán
Végre valahál itt a q6600, tesztelés kezdődik is D
ty master -
Soak
veterán
válasz
Rolcsi20 #3244 üzenetére
Én sem 1k-s cuccot használok..
. Csak azt mondom ,hogy amire kell , ezesetben a cpu feszt kimérni arra kellően pontos. Szvsz nem tévednek 0,1V-0,2V-t . Amugy hülye példa, de nem furcsa ,hogy 1,4 van beállitva biosbol és az 1k-s (most néztem meg épp) műszer 1,4-et mutat?
ha rámérek dolgokra amikről biztosan tudom a fesz-t akkor azt mutatja
. Nekem ennyi ''hitelesités'' elég ahoz ,hogy használását ajánljam . Persze ez nem mondható el minden egyes darabra valóban (főleg ebben a kategoriában)
-
Soak
veterán
válasz
Rolcsi20 #3242 üzenetére
Persze, ez nyilván való ,hogy drágább ---> jobb , de ez nem azt jelenti ,hogy olcso ---> szar. És sehol nem emlitettem ,hogy nem számit a pontosság. csak nem ezred és tizezred voltokkal kell szorakozni. Gondolom 200k-s műszer nem tizedesig mér. Amugy meg arra kiváncsi lennék ,hogy amiket láttál műszerek azok mennyit tévedtek gyenge áramnál. Gondolom nem 0,1-0,2V-ket...
-
Soak
veterán
válasz
Rolcsi20 #3236 üzenetére
és nem mind1 hogy valami 1.375V-t mér vagy 1.5V-t
öhhö , használtál már lyet egyátalán? gondolom igen, ha vill. mérnöknek tanulsz. akkor nem értem mi ez a dolog amit mondasz, nekem volt egy 1k-s multiméterem is és az is a megfelelő feszt mutatta minden esetben (biosban 1,4V az 1,4V volt, meg hasonló, kimértem vele nagyon sok mindent )
szerk: akkor mutatott rosszat ha merült benne az elem
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
Rolcsi20 #3233 üzenetére
Öhhö. Mitől lenne jobb egy 70k-s multiméter CPU fesz mérésre mitn egy 5-7k-s? mert ezredig mutatja a feszt? hu de jo nekem
. egyátalán nem pontatlanok az olcsó multiméterek sem (persze van különbség egy 1k-s és egy professzionális közt , csak nem annyi amennyire szüksége lenne az embernek) . Bőven jó arra ,hogy kimérd vele a procifeszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest