- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pulsar #13119 üzenetére
azért ilyeneket ne nagyon irogassunk már.
Vagy ha igen akkor tegyük oda hogy nagyon max egy rövid 10-15p teszt erejéig.
Másik dolog meg hogy ha már így dobálózunk a feszekkel akkor ne felejtsük már el odaírni hogy esetleg vizel van hűtve, mert ez kicsit félreérhető.
Az egyszerű juzer azt fogja hinni, hogy a gagyi gyári hűtővel minden gond nélkül adható ennyi.
Mellesleg kétlem hogy 1.5v-1.55v nál többet lehet adni még víz esetén is 24/7-re. -
válasz
csokisbugyi #12993 üzenetére
Ha nem akarsz zsákbamacskát venni akkor vegyél használtat.
Olcsóbban jutsz hozzá, és kérhetsz az eladótól képet illetve véleményt, hogy neki mennyire volt tuningos, mennyi fesz kellett xy órajelhez. -
én értem, de ennyire azért akkor se szar. 1vga-val még 3.6Ghz-3.8Ghz is simán bírnia kellene. és a tesztben se említették a lekapcsolást vagy bármilyen problémát, pedig ott is volt azért terhelés bőven.
Pentium D 830 @3,75 GHz, 1,425 V
2 x ATI Radeon X1900 XT videokártya
160 GB-os Samsung PATA merevlemez
200 GB-os Samsung SATA merevlemezA tesztek végeztével befutott egy GeForce 8800 Ultra SLI készlet, ami megfektette a 12 volton 456 wattra képes Cooler Master iGreen 600-at. Nagy megelégedésünkre az 520 wattos Corsairnek – amely 480 wattot tud 12 volton – nem okozott gondot a két nagy GeForce.
-
válasz
Seelaard #12394 üzenetére
Hát amit írtál abból az jön le hogy a procid se egy jó darab. Ez a vége ennyi feszen?
Mellesleg jó lenne alá, de szerintem próbáld ki egy p35-ös lapban mielött megvennéd, hogy abban hogy megy a procid, mert lehet hogy csak 100-200Mhz-et nyernél a lapváltással, ennyit meg nem ér a csere. -
nem
nem a táppal van a gond, hanem ha kevés a fázis akkor nagyobb a droop is, illetve innen jön hogy stabilabb egy 8 fázisu lap mint egy 3 vagy 6. Szal táp hiába tud több kraftot leadni, ha a lap meg droopol. ergó ezért van az hogy a kisebb fázisu lapoknál több feszt kell adni, hogy a feszesés után meglegyen a kívánt érték. -
-
valaki privibe elkldhetné miket irogatott, mert mindig lemaradok rÓla
-
Na. prmcsk procija nálam, de egyelőre elmarad az üdvrivalgás
Hiába a polír, még melegebb mint a régi procim volt.
Régi quadom: 3.2Ghz 1.216v 63-61-57-57
mostani: 3.2ghz 1.200v 68-66-61-61
Hónap végén ha pénz áll a házhoz muszáj leszek venni egy TRU120E-t mert ez igy szart se ér. Hiába pasztáztam át már többször is semmi hatása. 3600 meg felejtös mert még 1.3v-al is 80+ fölé megy és egyből hibázik -
válasz
Realradical #12188 üzenetére
iszonyat nagyot droopol, és csak 3 fázis nem 8. Quadhoz kell minimum egy p5k-e.
-
akinek hűtés problémája van vegyen ilyet
-
-
Uhh gecc nem kicsit kezdek ideges lenni. Épp nemrég beszéltem floxet-el (vagyis folyamatosan msn-en dumálunk) épp primeolja a régi quadomat. Nálam 1.392 kellett 3600-hoz, ő most 1.36 nál jár ugyanott, és stabil, most csökkenti a feszt. Kezdek kicsit ideges lenni magamra, még a végén kiderül hogy semmi értelme nem volt megvenni prmcsk prociját
-
ki mondta hogy lehet?
Viszont hogy ha mondjuk veszünk 10-10db procit aminek FPO-i csoportonként megegyeznek, és teszteljük őket akkor abból már le lehet vonni következtetéseket, mind a VID, mind a tuningra. Így ki lehet szűrni hogy az adott FPO milyen VID-eket tartalmaz többnyire, illetve hogy az FPO-n belül mennyire van nagy szórás a tuning terén.
Van pár ilyen "FPO lista" amik köztudottan jóra sikerültek. PL: L719, L723, L727, L734 stb. -
válasz
yakuza.tora #11959 üzenetére
oszt mit megy az a proci, mert én tudokd egy 1.200v VID-esről de az annyira nem volt nagy show
-
válasz
Geller72 #11883 üzenetére
ha biztosra akarsz menni akkor Crucial-t vegyél.
Ha kevés pénzed van akkor 17-18K a 2x1gb 800-as Crucial mai megfelelöen hűtve megy 1200-on, ha kicsivel több keret van akkor vehetsz ugyanilyen 1066-ost is , ez 23-24K és mennek akár 1300 felett is.
Keresd a ph-n Ősembert. -
ööö új quadom lesz/van
párápáppápá ám láwin it
-
válasz
Geller72 #11837 üzenetére
anno én ennek hatására döntöttem úgy hogy nem E6850 hanem Q6600 lesz.
-
válasz
WildDaemon #11820 üzenetére
deha fos a radi, akkor ergo a viz is melegebb ezaltal a proci is.
capise? -
-
válasz
Superman #11695 üzenetére
Premiumnál nem kapcsol le "Overvolting protection" errorral. csak kiirja hogy okosan lázadjál
Én személy szerint nem, mert van egy elég jó procim, és semmi kedvem ilyen extrém feszekkel kisérletezni. De lehet róla olvasni sok helyen, illetve hallotam már róla.
Neked nem mond semmit az a szó, hogy "szét van feszelve"? -
válasz
Core 2 Duo #11690 üzenetére
te tudod. csk ne csodálkozz majd mikor a tuningpotenciál csökken, és az eddigi stabil feszekhez majd több kell hogy azonos órajelen stabil legyen.
-
válasz
Core 2 Duo #11688 üzenetére
léggel?
kizárt.
1.6nál is már ott az átütési fesz. Lehet adtak annyit, de csak tesztek idelyére és minimum LN2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest