- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomjankins
csendes tag
Köszönöm a kimerítő válaszokat
X38
NAh én szeretnék majd beszerezni egy E6700ES-t vagy E6600ES-t, mert ugytudom mindkettőből van ilyen.
Az INTEL honlapján a kétféle E6600 illetve E6700 procik van, a különbség közöttük mindössze annyi hogy az egyikból hiányzik valami dióda-limitáló hogyishivják, gondolom ami megszabja a feszültség határokat, ez akar lenni az a bizonyos ES tipus?
[Szerkesztve] -
-
Achill3uS
nagyúr
thx srácok, annyira menne ez a proci ha nem ütköznék fsb korlátba.. de ez LN2-vel kiderült előző hétvégén, cska nem publikáltam eredményeket, meg a validok is vmiért szarak lettek.. 4500mhz-nél megállt mint a szög.. 500fsb oszt csumi.. pedig kompi és nitro között heh több van mint ~100mhz jóval..
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
hehe, Over is ezzel szenvedett, lekapcsolt neki a lap 150C körül mikor odaadtam neki tesztelni a Kentet
QuadGT nem szereti.. amúgy, nektek is sokkal jobban droopol Kentsfield-el mint Conroe-val a lapotok? nekem a Commando-ban 0.07v volt a droop a bios-ban állítottakhoz képest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest