- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunnylander
őstag
Szerintem az a Zalmi nemigazán csúcs léghűtő, főleg nem quad-ra. Egy Cooler Master Hyper TX csúnyán bealázza, pedig az csak 5K.
Na és akkor mit mondjunk a Thermalright Ultra120 eXtreme-ről. Az már valóban ''az egyik legjobb léghűtő'' kategóriába tartozik.
Az a Zalman csak a ''futottak még'' kategória. A márkanévnek önmagában nincs hűtőteljesítménye.
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
persze csak tudod amikor kb 1 oldallal előrébb volt szó már folyamatosan arról amiről kérdezel, kevés embernek van kedve válaszolni
a g0 egy uj stepping, kisebb a hőtermelése mint a réginek.
az hogy mennyit fog menni a procid csak akkor derül ki ha kipróbálod, ált. a 3ghz-et szokták vinni alapfeszen, ha nem majd ugyis észreveszed h fagyogatsz.. ect
hát én láttam már load 100 fok közeli kentsfield-et is, baja nem lesz tőle de mondjuk ugy egészségesebb ha megpróbálod load 80 körül/alatt tartani.. -
helkis
veterán
ez a EQ6600-olyan, mint valami profi JVC equaleaser tipus!
simán csak Q6600!
alapban szvsz kezd a coolerrel, onnan már tudod hogy baj van, ha ráaplikáltad a procira próbáld meg elcsavarni jobbra-balra, ha könnyen megy akkor valszeg kicsi a felület amin érintezik, nemrég políroztam a 9500-ömet ([link] arra készülj fel hogy a végén már csak úgy bírod a polírt, ha bedobsz néhányat a tükröződő dobozból!), most érezni, hogy nehezen megy jobbra-balra a procin a cooler. kb 2fokot nyertem vele, de valszeg csak azért, mert kicsi a hűtőkapacitása már ehhez a procihoz..
[Szerkesztve] -
-
Speed
addikt
Igen megéri megvenni de ez attól függ hogy mire hazsnálod igazából
A 3GHZ-t simán el lehet vele érni minden megeröltetés nélkül szal ha az a céll arra jó a B3 is
De szerintem ahogy a lapod elnézem aláírásodban azt is jobb lenne cserélna ha a Q6600 melett döntesz egy P35-re
-
Lalaboy
őstag
A G0-as 10W-al kevesebbet ''fut'', alacsonyabb procifeszt igenyel azonos sebesseg eleresehez, mint a korabbi, ill most a legtobb helyen kaphato B3-asok. Ez erthetobben kifejezve annyit jelent, hogy a vizhutesemet a B3-as 1.5V valos fesz felett 100%-ra terhelt magoknal megfekteti. A G0-asokkal nagy esellyel 3600, vagy picivel felette is ellehet evickelni 24/7-ben!
Tudtommal magyarorszagon jelenleg meg nem kaphatoak, itt a netes boltokban altalaban a specifikacio alatt feltuntetik, hogy B3, vagy G0-as a kerdeses processzor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest