- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
frankdelgado #4280 üzenetére
Én egy ilyen Wintel-t használok évek óta win10-zel. Film + torrent, nagyon ritkán net. Azon kívül, hogy lassúcska, semmi baj nincs vele, a 4k és 3D film is megy vele simán, csak megfelelő program kell neki. Én anno vettem 55 dolcsi körül egy Powerdvd 16-ost, az mindent kiválóan lejátszik.
-
echterion
nagyúr
válasz
interstate76 #4274 üzenetére
Igen, én is azt tervezem, hogy egy magasabb bordával fogom megoldani a dolgot, most épp ilyeneket nézegetek. Kivágni sajnos nincs mivel, így erre várnom kell jövő hétig, mikor megyek melóba, majd ott a karbantartó műhelyben lévő cuccokkal már sima liba lesz a kivágás.
Pasztázás meg nem játszik, mert a kis fémlemez nem mér hozzá a chip-ekhez, ezért van ott is gap pad. Az egyik chip körül van egy csomó smd, ami picivel magasabb, mint a chip, gondolom, ezért van ez a gyík megoldás.
Most azt csináltam, hogy kiszedtem a dobozából, fejreállítottam egy nem használt notebook hűtőre, így nézünk majd filmet, amíg nem lesz végleges megoldás. A torrent meg megy enélkül is, az nem terheli meg a gépet. -
echterion
nagyúr
Hát ez a hűtés valami eszméletlen gagyi, a legrosszabb várakozásaimat is alulmúlja...nem is tudom, hogy nem főtt meg eddig szerencsétlen proci. A procit meg egy másik chip-et (gondolom, chipset lesz az) egy gap pad köti össze az alsó fémlemezzel, majd egy marha vastag gap pad köti össze ezt a fém lemezt a felső, vastagabb fémmel, ami elvileg hozzáér a műanyag burkolathoz. A képek magukért beszélnek...
Most nincs itthon semmi cuccom sajnos hozzá (amit tudnék is használni), csak egy-két ramsüni, de azok szerintem nem lesznek jók hozzá. -
echterion
nagyúr
válasz
interstate76 #4271 üzenetére
BD25 és BD50-eseket nézek, ez nem változott. Én is arra gondoltam, hogy poros lett a cucc, illetve egy újrapasztázás talán segít rajta. 80 fok felett már akadoznak a filmek, ott már van olyan mértékű throttling, ami miatt nem mennek a filmek. A mértékét nem néztem meg, mert igazából a lényeg szempontjából mindegy, a jelenség 80 fok felett kezdődik el.
-
echterion
nagyúr
válasz
interstate76 #4269 üzenetére
Vigyázz, mert szavadon foglak. Most nem lesz jobb dolgom úgy sem húsvétkor, megpróbálom szétszedni anélkül, hogy eltördelném a műanyag pöcköket, majd az itthon lévő maradék sünikkel teszek egy próbát. Aztán ha nagyon nem jön össze, megkereslek.
U.I.: Mondjuk az igen érdekes, hogy 2016 óta van meg a cucc (most néztem utána, nem is hittem, hogy ilyen rég megvan), csak letöltés + filmnézésre használom, és eddig nem volt gond a melegedéssel, most meg mindig felforr az agya, bármilyen filmet is kezdek el nézni, max 20-30 perc után elkezd kegyetlenül szaggatni a film.
-
echterion
nagyúr
válasz
interstate76 #4267 üzenetére
Merre laksz? Megcsinálhatnád az enyémet is.
-
echterion
nagyúr
válasz
interstate76 #4265 üzenetére
Szép munka.
A házat mivel vágtad ki? -
echterion
nagyúr
válasz
interstate76 #4007 üzenetére
Szia,
Hogyan oldottad meg a hűtését? Kivágtad a tetejét? Nekem most kezdett el gondom lenni a melegedéssel, szaggatnak egy idő után a filmek, ilyenkor 80 fok felett van a cpu hőmérsékletem. Érdekes, hogy az elmúlt jó egy évben nem volt ilyen gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest