Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
echterion
üzenetére
Pedig ez még a jobbik eset! Láttam már olyat is, hogy a CPU-n lévő hűtést semmi nem kötötte össze a ház tetejének belső oldalára (aljára) szerelt fém lappal, szóval utóbbi csak nehezékként szolgált. 
Ha az a vastag hővezető szilikon, vagy mi, 6 mm vastag, akkor tudsz a helyére rendelni olyan mini hűtőbordákat, amilyeneket én is használtam. Lehet, hogy ez + egy újrapasztázás meg is oldaná a problémáidat, de a legbiztosabb, ha kivezeted a hőt a házból. Én a helyedben olyan magas hűtőbordát rendelnék, ami épp felér az alsó, vékonyabb fémlemeztől a kivágott ház tetejéig, és akkor erre tudnál tenni egy 80x80 vagy 85x85 mm-est, ami egyrészt eltakarná az esetleges esztétikai hibákat, másrészt megakadályozná, hogy felülről por jusson a házba, harmadrészt pedig jó nagy felületen adná le a hőt.
-
interstate76
addikt
válasz
echterion
üzenetére
Furcsa. Ugyanolyan anyagokat nézel, mint korábban? Lehet, hogy beporosodott egy kicsit, vagy hogy újra kell pasztázni, mindenesetre ne használd olyan dolgokra, amikkel 80°C fölé megy. Tudom, hogy elvileg 100°C-ig bírja a CPU, de jobb a békesség.
Ha szétszeded, akkor ne csak plusz bordákat tegyél bele, hanem a CPU és - ha van benne, akkor - a meglévő borda között is pasztázd újra!
-
interstate76
addikt
válasz
echterion
üzenetére
Köszi!

Fúró + dekopírfűrész segítségével vágtam. Egyik esetben sem lett makulátlan a munka
, de mindegy is volt, mert nem látszik ki.Egyébként egy topiktársét is megcsináltam - a változatosság kedvéért az volt a 3. különböző belső szerkezetű Wintel W8-as, amit láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- Filmgyűjtés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig ez még a jobbik eset! Láttam már olyat is, hogy a CPU-n lévő hűtést semmi nem kötötte össze a ház tetejének belső oldalára (aljára) szerelt fém lappal, szóval utóbbi csak nehezékként szolgált.
, gari nincs! 

, de mindegy is volt, mert nem látszik ki.