- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
flac28
csendes tag
válasz
idegen lény #3034 üzenetére
32bitest, arra frissítette magától az updater, opciókat nem ajánlott. Valahol (freaktab) azt olvastam nem is lehet x64-est feltenni ha android is van rajta.
Továbbra is nagyon töprengek visszategyem e a 8.1-et a kényelmi funkciói miatt.
-
flac28
csendes tag
Sziasztok!
Szereztem még ősszel egy ilyen Pipo X8-ast, kedvezményest a gearbestreől. 2GB/64GB, Android4.4.4 + Win8.1bing.
Eddig halogattam a windows 10-re frissítést, mert azt olvastam hogy nem tökéletes, hogy nem működik a display alján a windows gomb, pl,. De mivel már csak pár hónapig ingyenes, rászántam amgam. Először a pipo honlapon lévő win10 isoval akartam telepíteni, de végül mégis a windows frissítőjét használtam. "Letöltés, telepítés később". Egy hibaüzenettel először megállt, hogy nem lehet telepíteni, de a rendszer/ms honlap hibakereső/javítója megoldotta, és simán feltelepült a win 10.Szerencsére a win gomb maradt működőképes, a windows is aktivált maradtt.
Viszont
- a win8.1 hasznos hot corner/edges ("forró sarkai") eltűntek. Pedig azt igen praktikusnak találtam akár tabletként akár tv-re kötve használva, csak egérrel irányítva.
-win8.1-nél sikerült úgy beállítani, hogy ha a HDMI be van dugva, akkor csak azon, a TV-n legyen kép, a boxon csak akkor, ha nincs rá dugva. Na win10nél csak vagy egyiken, vagy mindkettőn, vagy kiterjesztett képe van. (mondjuk majd kipróbálom az x8_driver.zip drivereit, hátha segít ezen.
-végül, kicsit lassabbnak is tűnik a win10.Szóval.. a végén még lehet visszatérek a 8.1hez (elvileg a Windows.old meg $WINDOWS.~BT könyvtárak mentésével/átnevezésével 30 nap után nem törli azokat és vissza lehet még állítani. Megerősítést kérnék! )
Tippek, tapasztalatok részetekről?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest