Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Ilyen lesz a Nothing Ear (3)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
flac28
csendes tag
Sziasztok!
Szereztem még ősszel egy ilyen Pipo X8-ast, kedvezményest a gearbestreől. 2GB/64GB, Android4.4.4 + Win8.1bing.
Eddig halogattam a windows 10-re frissítést, mert azt olvastam hogy nem tökéletes, hogy nem működik a display alján a windows gomb, pl,. De mivel már csak pár hónapig ingyenes, rászántam amgam. Először a pipo honlapon lévő win10 isoval akartam telepíteni, de végül mégis a windows frissítőjét használtam. "Letöltés, telepítés később". Egy hibaüzenettel először megállt, hogy nem lehet telepíteni, de a rendszer/ms honlap hibakereső/javítója megoldotta, és simán feltelepült a win 10.Szerencsére a win gomb maradt működőképes, a windows is aktivált maradtt.
Viszont
- a win8.1 hasznos hot corner/edges ("forró sarkai") eltűntek. Pedig azt igen praktikusnak találtam akár tabletként akár tv-re kötve használva, csak egérrel irányítva.
-win8.1-nél sikerült úgy beállítani, hogy ha a HDMI be van dugva, akkor csak azon, a TV-n legyen kép, a boxon csak akkor, ha nincs rá dugva. Na win10nél csak vagy egyiken, vagy mindkettőn, vagy kiterjesztett képe van. (mondjuk majd kipróbálom az x8_driver.zip drivereit, hátha segít ezen.
-végül, kicsit lassabbnak is tűnik a win10.Szóval.. a végén még lehet visszatérek a 8.1hez (elvileg a Windows.old meg $WINDOWS.~BT könyvtárak mentésével/átnevezésével 30 nap után nem törli azokat és vissza lehet még állítani. Megerősítést kérnék! )
Tippek, tapasztalatok részetekről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hollow Knight és Silksong
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali médialejátszót?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest