Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Csak azért írtam, mert ha nem kell kijelzős mini pécé, sem egyéb dolog a FT-ről, ami jó áron van náluk, akkor ne cseszd el a kuponodat olyasmire, ami másutt sokkal olcsóbb, hanem inkább keress rajta egy kis pénzt, mini pécét meg vegyél eBay-en, a Geekbuying-nál vagy a GearBest-en. Utóbbi különösen ajánlott, ha van készleten valami jó cucc eu-s raktárban.
-
interstate76
addikt
Nem tudom, mekkora kuponod van, de a Vensmile 40 dollárral drágább a Wintel W8-nál. Annyit érne az a venti? Nekem biztosan nem.
A Pipo X8 EU raktárból, azaz tutira ÁFA-mentesen, kiszállítva kb. 128 USD a GearBest-től, ráadásul 64 GB ROM-mal kerül ennyibe!!! Röviden: ezt sem venném a FastTechről.
A Pipo X9 legalább másutt sem olcsóbb, de itt is meg kell gondolni, hogy szükséged van-e a kijelzőre, mert ha nincs, akkor biztosan el tudod sütni olyan dologra is a kuponodat, ami szintén jó áron van és amit könnyebben eladsz. Tabletek is szoktak jó áron lenni náluk, ill. nagyon király e-cigis cuccaik vannak (kb. 17:50-től gőzfelhő
).
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq Elite 8200 SFF (i3, 5GB DDR3, 250GB HDD, Win 10 kulcs)
- AZONNAL JÁTSZHATÓ Battlefield 6! CSAK 20E Ft.
- Octominer X8 Ultra + 5db Nvidia CMP 90HX
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED TV 55CS6LA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest