Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
interstate76
üzenetére
Pont azt mondom, hogy a szilikon nem ér hozzá... Erre gondoltam... Nem úgy gondoltam a hozzányomást hogy egy satuval fogom össze
Hanem pl. a tetőhöz rögzített fémlap alá tennék pl. papírlapot, hogy lejjebb lógjon, és az alaplap rögzítésekor jobban rászoruljon... De elsődlegesen majd kipróbálom ezt a megoldást, csak attól félek ha nekem nem jön be akkor nem tudom a fémlapot eredeti állapotra visszaállítani mert nem tudom a ragasztót leszedni róla.Egyébként azt sem értem hogyan lehet rosszabb a hűtés úgy, hogy kivágtam, és raktam rá bordát? Rosszabb semmiképpen nem lehetne, nem?
A fémlapra ragasztott borda, és a processzor felett lévő vékony fémlap közé raktál valamit? Szilikonpaszta vagy hasonló? Az a baj hogy lukas, és a hőtől szerintem befolyik...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hanem pl. a tetőhöz rögzített fémlap alá tennék pl. papírlapot, hogy lejjebb lógjon, és az alaplap rögzítésekor jobban rászoruljon... De elsődlegesen majd kipróbálom ezt a megoldást, csak attól félek ha nekem nem jön be akkor nem tudom a fémlapot eredeti állapotra visszaállítani mert nem tudom a ragasztót leszedni róla.