- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
A helyedben egy Beelink Mini MXIII-at vennék, nekem is ilyenem van: fele annyiba kerül, mint a legolcsóbb, gigabites LAN-nal rendelkező wines és mindent tud, amire szükséged van (feltéve, hogy mindent leírtál, amire használni szeretnéd), az android-LE dual boot pedig egyenesen elképesztően sokat nyújt és kb. 10 perc "belőni".
Csak azért rendeltem a fenti droidos kütyü mellé egy winest (egy Beelink Z83-ast) is, mert Plex Media Servert szeretnék futtatni és mert jól jön egy tartalék wines masina néha egyszerűbb office-os munkákra. Mondjuk böngészni is jobb egy kicsit windows alatt, de csak emiatt biztos nem vennék drágább gépet.
-
törölt tag
Majd rájössz a torrentezésnél, hogy kell az a Lan. Persze, USB adapterrel valamennyire áthidalható a probléma. A Vorke memóriakezelése is single channel, és a reakcióin észrevehető, hogy ez szűk keresztmetszet. Főleg Puppy alatt, ami ugyebár RAM -ból fut. Persze, ennyi pénzért ne várjunk csodát.
Kamionsofőr vagyok, napi szinten alszom autópálya parkolókban, úgyhogy nálam a "zajos" fogalma más szintet jelent, mint annak, aki csöndes hálóhoz szokott. Attól nem féltem, hogy zavaró lesz a Vorke hűtője. De, azért lehet hallani. Majd odafigyelek rá, mert gőzöm sincs, hogy mindíg megy -e.
AxBattler:
Az a V2 sztem elavult kütyü. 3735 -ös, és csak 2GB RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gamer PC Ryzen 7 5800X/RTX 5060 + 11 Féle VGA/16-32Gb DDR4/500-1Tb SSD/600-850W 2-4Év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Watch Dogs Deadsec Edititon
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest