Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce
üzenetére
Én médiaplyert nem hordozok sehová, ha viszek valakinek valamit, akkor olyat viszek neki, amit a saját eszközeivel le tud játszani. Usb-bemenetes TV vagy DVD lejátszó, vagy egy laptop már gyakorlatilag mindenkinél van, de a Kodi korszakában már erre is egyre kevésbé van szükség.
Az én korábbi munkáltatóimnál is projektorral ment a prezi, de akkor az ilyen helyeken vagy egeret és billentyűzetet is rendszeresíteni kell a projektor mellé, vagy azokat is vinned kell magaddal. Sztem egyszerűbb felkapni egy laptopot, mint egy mini pécéről lehuzigálni a perifériákat, majd egy tárgyalóval arrébb rádugdosni őket, de - és ez a lényeg - tényleg mki azt használ, amit akar.
Az én hangsúlyozottan szubjektív összevetésem így néz ki: 170 USD + vinyó + ram + cpu (+ monitor) vs. Lenovo X201 6 hónap garival. És még csak nem is keresgéltem sokáig (én anno olcsóbban vettem). Ja, és 10e Ft alatt kapható hozzájuk dokkoló, szóval a dolgozószobában/irodában egy mozdulattal bepattintod és máris csatlakoztatva van minden (vezetékes net, monitor, hangfalak, billentyűzet, egér, mobil adatkábel, nyomtató, akármi). Egyszerűen nem egy ligában fociznak. Tudom, hogy használt gépet linkeltem, de biztos, hogy inkább használt, de garis Lenovo subnotit vennék munkára, mint egy majdnem teljesen üres dobozt. Ráadásul utóbbi sokkal drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- HP Ultrium Base Library EML 103E (AG104B) with 7x Ultrium 1840 Tape Drive - Moduláris, rackbe szerel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest