Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce
üzenetére
Én médiaplyert nem hordozok sehová, ha viszek valakinek valamit, akkor olyat viszek neki, amit a saját eszközeivel le tud játszani. Usb-bemenetes TV vagy DVD lejátszó, vagy egy laptop már gyakorlatilag mindenkinél van, de a Kodi korszakában már erre is egyre kevésbé van szükség.
Az én korábbi munkáltatóimnál is projektorral ment a prezi, de akkor az ilyen helyeken vagy egeret és billentyűzetet is rendszeresíteni kell a projektor mellé, vagy azokat is vinned kell magaddal. Sztem egyszerűbb felkapni egy laptopot, mint egy mini pécéről lehuzigálni a perifériákat, majd egy tárgyalóval arrébb rádugdosni őket, de - és ez a lényeg - tényleg mki azt használ, amit akar.
Az én hangsúlyozottan szubjektív összevetésem így néz ki: 170 USD + vinyó + ram + cpu (+ monitor) vs. Lenovo X201 6 hónap garival. És még csak nem is keresgéltem sokáig (én anno olcsóbban vettem). Ja, és 10e Ft alatt kapható hozzájuk dokkoló, szóval a dolgozószobában/irodában egy mozdulattal bepattintod és máris csatlakoztatva van minden (vezetékes net, monitor, hangfalak, billentyűzet, egér, mobil adatkábel, nyomtató, akármi). Egyszerűen nem egy ligában fociznak. Tudom, hogy használt gépet linkeltem, de biztos, hogy inkább használt, de garis Lenovo subnotit vennék munkára, mint egy majdnem teljesen üres dobozt. Ráadásul utóbbi sokkal drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hálózati / IP kamera
- iPhone topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Warhammer 40.000
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest