Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Gear S3 - második kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce
üzenetére
Én médiaplyert nem hordozok sehová, ha viszek valakinek valamit, akkor olyat viszek neki, amit a saját eszközeivel le tud játszani. Usb-bemenetes TV vagy DVD lejátszó, vagy egy laptop már gyakorlatilag mindenkinél van, de a Kodi korszakában már erre is egyre kevésbé van szükség.
Az én korábbi munkáltatóimnál is projektorral ment a prezi, de akkor az ilyen helyeken vagy egeret és billentyűzetet is rendszeresíteni kell a projektor mellé, vagy azokat is vinned kell magaddal. Sztem egyszerűbb felkapni egy laptopot, mint egy mini pécéről lehuzigálni a perifériákat, majd egy tárgyalóval arrébb rádugdosni őket, de - és ez a lényeg - tényleg mki azt használ, amit akar.
Az én hangsúlyozottan szubjektív összevetésem így néz ki: 170 USD + vinyó + ram + cpu (+ monitor) vs. Lenovo X201 6 hónap garival. És még csak nem is keresgéltem sokáig (én anno olcsóbban vettem). Ja, és 10e Ft alatt kapható hozzájuk dokkoló, szóval a dolgozószobában/irodában egy mozdulattal bepattintod és máris csatlakoztatva van minden (vezetékes net, monitor, hangfalak, billentyűzet, egér, mobil adatkábel, nyomtató, akármi). Egyszerűen nem egy ligában fociznak. Tudom, hogy használt gépet linkeltem, de biztos, hogy inkább használt, de garis Lenovo subnotit vennék munkára, mint egy majdnem teljesen üres dobozt. Ráadásul utóbbi sokkal drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Amazon Fire TV stick/box
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Processzor - VGA párválasztó topik
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Microsoft Excel topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- i7 10700/ RTX 2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest