Hirdetés
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Lifeforce
üzenetére
Én médiaplyert nem hordozok sehová, ha viszek valakinek valamit, akkor olyat viszek neki, amit a saját eszközeivel le tud játszani. Usb-bemenetes TV vagy DVD lejátszó, vagy egy laptop már gyakorlatilag mindenkinél van, de a Kodi korszakában már erre is egyre kevésbé van szükség.
Az én korábbi munkáltatóimnál is projektorral ment a prezi, de akkor az ilyen helyeken vagy egeret és billentyűzetet is rendszeresíteni kell a projektor mellé, vagy azokat is vinned kell magaddal. Sztem egyszerűbb felkapni egy laptopot, mint egy mini pécéről lehuzigálni a perifériákat, majd egy tárgyalóval arrébb rádugdosni őket, de - és ez a lényeg - tényleg mki azt használ, amit akar.
Az én hangsúlyozottan szubjektív összevetésem így néz ki: 170 USD + vinyó + ram + cpu (+ monitor) vs. Lenovo X201 6 hónap garival. És még csak nem is keresgéltem sokáig (én anno olcsóbban vettem). Ja, és 10e Ft alatt kapható hozzájuk dokkoló, szóval a dolgozószobában/irodában egy mozdulattal bepattintod és máris csatlakoztatva van minden (vezetékes net, monitor, hangfalak, billentyűzet, egér, mobil adatkábel, nyomtató, akármi). Egyszerűen nem egy ligában fociznak. Tudom, hogy használt gépet linkeltem, de biztos, hogy inkább használt, de garis Lenovo subnotit vennék munkára, mint egy majdnem teljesen üres dobozt. Ráadásul utóbbi sokkal drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Okos Otthon / Smart Home
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Videó stream letöltése
- Google Chrome
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- Apple iMac 21.5" (2017) Kétmagos i5-7360U 2.3Hz 8GBGB/ 256GB SSD , üzletből, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő