Hirdetés
- Mobil flották
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
Victoryus
üzenetére
Szerintem ez ugyanúgy van, mint a médialejátszók esetén.
Ott is több modellbe beletették a gigás LAN-t, de a kis procik nem bírták kihajtani sávszélességgel, ergo semmivel sem lett gyorsabb a gigabitesnek hirdetett csatlakozás.
Szerintem ugyanez a helyzet ezeknél a mini pc-knél is, a kis proci miatt. -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
Victoryus
üzenetére
Stick-ről csak a saját tapasztalataimat tudom leírni, más nevében nem tudok nyilatkozni.
Nálam torrentet tökéletesen viszi.
Amióta próbálgatom, nem igazán vettem észre különbséget az asztali, és a stick között. (Ja a legkisebb TarKft-s csomagom van. )
Az asztalin 2.2-es utorrent, a sticken a legújabb qbittorrent szalad a win10 miatt.
Böngészésre, youtube videók lejátszására tökéletesen alkalmas. Nálam akadás nélkül megy, de kicsit visszább láthatod, hogy már nem az eredeti állapotban működik. Az is igaz, hogy modding nélkül sem volt vele problémám, bár igazából csak azóta nyúzom, hogy rajta vannak a bordák...
A belső hálózaton másolásnál nagyon csúnyán teljesít...
Ennek még utána fogok nézni, mert szerintem itt valami beállítási, vagy kompatibilitási gubanc van.
A stick-be rakott wifi nagyon nem nagy szám. Finoman szólva gyér....
Kb 4 méterre a rutertől feles, 3/4-es térerőt produkál. a kapcsolat adatainál 72,0 Mbps sebességet ír...
Most Total Commanderrel másolva 2500 kbyte/mp körül teljesít. 3000 és 2000 között valahol, ami szerintem elsősorban a csillagok állásától függ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mobil flották
- Autós topik
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Outlook topic
- További aktív témák...
- 96GB DDR5/ RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ennek még utána fogok nézni, mert szerintem itt valami beállítási, vagy kompatibilitási gubanc van.