- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Új történés a Modecom Free Pc fronton. Egészen pontosan én is megcsináltam az úgynevezett bios resetet...
Tehát akkor kezdem az elején. Decemberben bemakacsolta magát a kicsike. Amint rádugtam a tápot világítani kezdett a power led rajta, és ezzel be is fejezte a funkcióit. Ez akkor még nem volt nagy ügy, mert garba go service, és játszanak vele ott. A munkalapra azt írték, hogy bios resetet csináltak rajta. Ez után rengeteget túrtam a netet, de infó egy szálse.
Kb 3 hete, megint bemakacsolta magát a kicsike. Szerencsére addigra megjött a Rasberry Pi3 -am amiből egy NAS szervert szándékoztam csinálni, és ha már van, átvette a torrent kezelő funkciót is. Közben leporoltam a nagy gépet, és had menjen az...
Naszóval azért nem adtam fel a dolgot hogy életet leheljek a Modecomba, de mivel infót nem találtam altattam a dolgot, egészen tegnap estig.
Egy hete ugyan már kifordítottam a panelt, és a rajta levő lítium elemet is levettem pár percre, de nem változott tőle semmi.
Tehát tegnap este felszívtam a latyakot, és úgy döntöttem kicsit bedurvulok.Tehát hűtőlapok leszed, lítiumelem kihúz, csatlakozónál rövidre zár, majd az egész úgy darabokban elrak, mert már késő volt...
Ma délután úgy gondoltam itt az ideje kideríteni, hogy mit is csináltam.
Szerkezet összerak, tápot neki, és indul mint kisangyal....
Holnap lesz mivel elütnöm a délutánt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Eredeti játékok OFF topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- Újszerű, igényes épített gép: Ryzen 5 5600, 32GB, RTX 3060Ti, 1TB SSD
- Asztali PC , i7 12700e , RX 6700 XT 12GB , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Új ASUS AM5 RYZEN 5 8400F GAMER MAX PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest