Hirdetés
- Magisk
- Yettel topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
üzenetére
Ez alapján szerintem natív sata. Masszív kis gépnek tűnik, és 60-65e Ft-ért nehéz (ha egyáltalán lehet) alternatívát mondani ilyen fogyasztás/teljesítmény aránnyal és SSD-vel együtt! Az intel hd 400 teljesítményét nem ismerem, de első blikkre az sem tűnik rossznak.
Teljesen szubjektív, unalmas vesszőparipám, hogy én ennyiért inkább itthon veszek használt, de még garis cuccot, de ezt nem a választottad ellen mondom
, ill. nekem mindenképpen kell a laptop, szóval mások a vásárlási/választási szempontjaink.(#3308) Janaboy Az N3050 egy jóval gyengébb CPU, emellett a gépedben kevesebb a RAM és kisebb az SSD, továbbá nem is olcsóbb a Somatom által linkeltnél (eu raktárból rendeli, 20 USD-s szállítási költséggel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, ill. nekem mindenképpen kell a laptop, szóval mások a vásárlási/választási szempontjaink.