- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
válasz
interstate76 #3183 üzenetére
Köszönöm az összehasonlítást, de picit árnyalnám a képet az általam olvasottakkal. "könnyen hordozható méret": A méret az egy dolog, a HP 1,8 kg-os súlya szerintem nem éppen könnyen hordozható, meg nálam a hordozhatóság a PS Vitánál kezdődik méretben is. "kicsit erősebb GPU": Ezt nem tudom, de szerintem a Lenovo alkalmasabb játékra, hiszen dedikált videókártya is van benne. "dokkolható is (ha jól tudom)" Igen, "bár az elődtől örökölt dokkoló rendszere nem túl jó kialakítású, oldalt van a csatlakozó, és a szellőzés is a dokkolón keresztül történik". Egy dokkoló meg legalább hétezer forint. Ennyit amúgy sem költenék egy ilyen gépre. Képernyőméret nem volt fő szempont, mert úgyis rákötöm a TV-re (ezért is lett a Lenovo, mert van HDMI-je, meg eredeti Windows 7 van rajta), de azért előny a nagyobb kijelző is. A HP modellről viszont azt olvastam, hogy elég hangos tud lenni a ventilátora, ami mindig forog, és maximális terhelés mellett 94 fokos processzort mértek nála. Aminek nagyon örülök, hogy a Lenovoban csak SSD van, ami sokkal kevésbé melegszik, mint a HDD. "egyik sem igazán mini PC alternatíva": Miért ne lenne az?
Minden tulajdonságában sokkal erősebb még a legkomolyabb mini PC-knél is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Home server / házi szerver építése
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest