Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gork
tag
Srácok, valaki esetleg tudna segíteni hogy wintel cx-w8-hoz hol találnék drivert a hálókártyához? Kb. egy hónapja elkezdett irtózatosan szakadozni a kábeles internet. Kb. percenként elmegy 1-3 másodpercre, ami nem hangzik nagy dolgonak, de pont elég, hogy sok esetben leálljon a streamelés bizonyos oldalakon, vagy belefagyjak egy online beszélgetésbe.
Biztos, hogy a gép a hibás, mert tesztelve volt laptoppal, semmi gond vele. Kábelt is cseréltem. Ha wifire váltok, akkor stabil a net, viszont ott pedig 60 mbit helyett 5-8 Mbites sebességet sikerül elérni, míg mellette a laptop simán eléri az 50-et. Illetve kábelen a Wintel is, csak akkor szakadozik a net. Próbáltam már mindenféle beállítást, port resetet stb., de semmi nem segített. Gondoltam, hogy felteszek valami friss drivert, de sehol nem találtam, a Realtek honlapja pedig egy vicc.
Tudtok segíteni esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- NetApp FAS8200 NAF-1601 AFF-A300 Controller disk nélkül
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- APC SMX1500RMI2UNC - Szünetmentes tápegység - UPS - Új ára 770.000Ft
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest