- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gork
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy a leghülyébb kérdések egyike a "ti mit ajánlanátok" típusúak, de igazából lassan 2 órája olvasgatom a fórumot és még mindig nem állt össze teljesen a kép.
Egy biztos, hogy nem akarok hűtésmoddal és egyebekkel foglalkozni. Viszont szerintem nincsenek is nagy igényeim. Az LG tévémre kötve szeretnék böngészni, 1080-ban youtube videókat nézni szaggatás nélkül, és szeretném megoldani azt, hogy a torrentről lehúzott filmekhez pár kattintással letölthessem a feliratot is, és mondjuk KMPlayerben megnézhessem mondjuk egy Trónok harcát 1080-as felbontásban, nem 5.1-es hanggal. Tehát nagyságrendileg mondjuk 1,5-4 gb-os normál mkv-kat, mp4-eket szeretnék nézni.
Erre alkalmas mondjuk egy Meegopad t02 stick, vagy esetleg egy hasonló, 30 alatti alternatíva, vagy ezek a cuccok még nem tartanak itt anélkül, hogy ne főnének meg a saját levükben, ne szabályozná le magát a rendszer, ne kezdene el szaggatni a youtube videó 5 perc után? Csak mert annak nem látom értelmét, hogy mondjuk böngészés közben 1 percig töltsenek be a képek egy oldalon vagy csak 480-ban lehessen értelmese youtube-ozni vagy egy letöltött filmet/sorozatot megnézni.
Ha jól olvastam itt a fórumon és egyéb review-kban, akkor a legnagyobb probléma az aktív hűtés hiánya és az emiatti melegedés. De akkor végül is mi értelme van pl. egy Meegopad sticknek? Mire lehet kompromisszum nélkül használni?
Szóval nagyon mezei felhasználó lennék, egy BT-s egérrel és billentyűzettel nekem egy ilyen kis kütyü lenne a mennyország, de ha ezek még csak ilyen kompromisszum-igényes félmegoldások, akkor viszont nem dobok ki rá 20-30 ezer forintot.
(És ha már úgyis írtam. Miért jobb pl. egy Pipo x7 (a dualbootot leszámítva), mint mondjuk egy Meegopad, ha azt is meg kell bontani, ahhoz, hogy értelmesen lehessen használni?)
Segítenétek megvilágosodnom?
Bocsánat az idegesítő és amatőr kérdésért és nagyon köszönöm előre is a válaszokat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Fogyjunk le!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Subaru topik
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Használt asztali setup eladó!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest