Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
interstate76
üzenetére
A kis wintelem egész éjszaka ki volt kapcsolva, nemrég bepöccentettem és ráeresztettem a PMS-t ugyanarra a mappára, amire az előzményben szereplő írásban. Jelentem: 10-15 perce fut a szkennelés és a CPU hőmérséklete 68 és 76°C között váltakozik, szóval a win 10 - ezen folyamat során legalábbis - semmilyen hőmérsékletcsökkenést nem hozott (engem speciel meg is lepett volna, ha hoz). Azt el tudom képzelni, hogy mondjuk fájlmásolás vagy böngészés során kicsivel alacsonyabb értékeket produkál, mint tette azt win 8-cal, de csodát ne várjon senki.
A működés viszont valóban pörgősebbnek tűnik: tegnap olyan tempósan telepítgettem és laktam be, mintha egy átlagos asztali gép előtt ülnék.
Konklúzió: win 10-zel és hűtésmoddal kifejezetten használható a kis masina, extra hűtés nélkül viszont win 10-zel is csak "öregurasan".
Más (én emiatt frissítettem win 10-re): fut rajta az xbox one nevű program és távolról bekapcsolható vele a konzol, amin aztán bármelyik programot el is tudod indítani. Ez szerintem óriási feature, az életben nem gondoltam volna, hogy egyszer egy 20e Ft-os mini PC-n vagy egy tipikusan irodai felhasználásra fejlesztett Lenovo X201-esen fogok multizni a Fifa 15-tel vagy a BF4-gyel, és teszem mindezt reccenés nélkül! Azt csak nagyon nagy zárójelben jegyzem meg, hogy akit a fizetős multi és/vagy a drága játékok tartanak vissza a konzolvásárlástól, az nézze meg, milyen játékokat adnak mostanában ingyen az xbox live gold előfizetéshez, vagy hogy az EA Access, ami éves szinten összesen 6e Ft, milyen játékokat tartalmaz! Nekem leesett tőle az állam, amikor láttam, hogy évente összesen 16e Ft ellenében mit kap az ember a pénzéért, főleg úgy, hogy a Fifa sorozat aktuális részét meg szoktam venni, most meg egy kicsivel több pénzért lesz összesen 30-40 játékom (24 a live gold előfizuhoz, a többi pedig az ea access révén).
Új hozzászólás Aktív témák
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/850W
- ÚJ! Intel NUC Kit NUC5i3RY,16GB RAM,Bontott de ÚJ NUC5i3RY,Bontott de ÚJ NUC Kit NUC7i5BNK
- Kezdő Gamer PC - RTX 2060, Ryzen 5 3600, 16gb RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi