Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Chosen #53 üzenetére

Drivert én kézzel rakom fel, autodetect nem is működik. Egyszer fagyott ki a gép amikor játékot nem zártam be csak leraktam tálcára és úgy kezdtem frissíteni.
    Idle 500rpm kellene hogy legyen. 40-50fok körül. Lehet félpasszív is menne 40 fokon.
    50w idle fogyi orvosolható ha biosban bekapcsolod a pcie aspm-et (ez meg fogja oldani a ventit is elvileg)
    Rebar, igen az minimum követelmény de már minden normális gép tudja. (Még x99 lapok is bios moddal)
    Venti nálam nem hangos inkább a coil whine az ami nálam zavaró. Igaz én 60-75fps-el játszom régebbi játékokkal amiknél nem is igazán pörög a kártya.
    Csgo-ra nem jó ez a kártya, nagyon régi a motor alatta. Dx12 az amit tud inkább. Csgo inkább nvidián megy jól.
    Overlay van valami fps kijelzéses, én mondjuk semelyik driver funkciót nem használtam. Rgb tartományt sem használtam, van icc profil a monitoromhoz (kalibrált ips paneles)

Cikkedhez:
    Valami ott nem jó ha Cyberpunk RT vel egy számjegyű fps-ed van. Nálam ultra Rt is átlag 40-el futott igaz fullhdvel. Nem minden ultrán 60fps az átlag RT-vel. (Min:30 max:90) Az igaz hogy nagy proci van alatta és rakás ramsávszél (i9 7980xe 4.6ghz, 4x8gb ddr4 4000)
    Illetve olyan sem lehetne hogy nem indul el valami.

Új hozzászólás Aktív témák