- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Egy RTX 3060 Ti-ról váltottam néhány napra A770 16GB LE-re.
Logouton megírtam a tapasztalataimat: Intel Arc A770 16GB vs RTX 3060 Ti (2023.06)
A negatívumokat/bugokat kiemelem ide a topikba, hogy visszakereshető legyen, ha esetleg más is belefutna:
Arc 770 Negatívumok:
- Első driver telepítésnél kifagyott a gép (Intel auto detectből próbáltam meg feltenni, másodjára, Win újratelepítés után direktben csak a GPU drivert felrakva jó volt)
- Sokáig tart mire elindul az Arc driver Windows indításnál (Nvidia driver szinte instant elindul)
- A driver nagyon kevés funkciót tud: Nincs screenshot, nincs FPS kijelzés, nincs instant replay, nincs RGB tartomány választás
- A driver overlayben játék alatt nem jön elő az egér, így használhatatlan volt bármire
- A ventilátor nem tud félpasszív üzemmódot, idle is pörög (igaz, nagyon halkan)
- A ventilátor játék közben határozottan hallható volt nálam, enyhén már "hangos" volt számomra
- A gyári ventilátor profil bugos. Idle 50 fok mellett ~750 RPM-en forgott. Játék után hiába hűlt vissza 50 fokra, már ~900 RPM alá nem ment. Újraindítás után megint 750 RPM-re visszament. 900 RPM-en már pont ki lehetett hallani
- A ventilátornak ~950 RPM környékén volt egy "bubogása", ezt sajnos pont videók és enyhe terhelés alatt tudja produkálni, engem zavart
- A ventilátor szabályzás funkció ugyan megérkezett a driverbe kb egy héttel a vásárlásom előtt, de bugos volt. Bármire állítottam, mindig csak emelt a fordulaton (?). Csak a reset to defaults gombra reagált.
- Idle nem tudja eléggé visszakapcsolni a kártya, szinte folyamatosan ~50 Wattot fogyasztott. Ezt így nyár elején éreztem ahogy fűti a szobát úgy, hogy semmit nem csinálok. (Viszonyításképp RTX kártyával CSGO alatt van kb 50W fogyasztásom)
- 4K TV-n nem adott képet ugyanazzal az 5m-es HDMI kábellel, amivel az RTX 3060 Ti simán. A legjobb minőségű 2m-es kábelemre kellett váltani, azzal is csak újraindítás és TV ki-bekapcsolás után adott képet.
- Resizable bar támogatás kötelező a jó teljesítményhez, így régebbi konfigurációkkal nem érdemes párosítani
Új hozzászólás Aktív témák
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- ASUS ROG STRIX 4090 (RTX4090-O24G-GAMING) 24GB GDDR6X (még 12 hó garival)
- GIGABYTE RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 WINDFORCE OC - Gari 2027.03.28. -ig - Eladó!
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 GAMING OC 8GB GDDR7 128bit
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest