- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gobe26
csendes tag
Nincs hozzá semmilyen telepítő cd, sem leírás, mert használt a cucc, de cégnél tökéletesen működött előző életében mindene, csakhát mikor elhoztam format c: volt rajta...
Eszközkezelőben sárga felkjeles az ethernet és az hangeszköz is, ráadásul intel driver kereső oldalán sztem furcsa amit az audio driverhez ír, azt írja "Product Detected: Audiokodekek. Product Unknown" Nem tudom mi lehet az...
Vajon az integrált XP-be belerakott szutyok?? -
gobe26
csendes tag
Ni
-
gobe26
csendes tag
Van egy olyan nagy problémám, hogy Windows XP Prof (integrált SP3+Win Media Player 11) feltelepítése után egy Intel 945-ös chipset gépre se az integrált hangkártya se az integrált hálókari nem akar működni. Próbáltam már mindenféle drivert intel oldaláról, de semmi... Tudnátok mondani okosságot mi lehet a baj? BIOS-ban sem találom a hibát.
A gép holnap Karira lenne a fa alá...
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest