Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
-
d3adm3at
csendes tag
a topicnak vége, le lehet zárni.
-
Junkie
aktív tag
Hát ha próbáltál volna Asus deszkát -X es szériából akkor az Asusban is csalódtál volna. MSI azért ott van szintén a toppon(ráadásul ennek ami nekem van a feature listje felér egy AsusP4P800 deluxe-éval) nem egy noname alaplap de az Albatron 875-ös is pl itt a ph-n vmelyik tesztben gyöztesként szerepelt. Nem eröltetem de nekem meg bejönnek az intel deszkák azért szoltam :P
-
d3adm3at
csendes tag
-
DukeFX
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nekem E Deluxe-om van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Tuning mellett is megy a PAT. Egyéb finomságaival simán eléri egy átlagos 875-ös teljesítményét.
-
Junkie
aktív tag
Nincs annak a lapnak semmi baja csak nem tudsz hozzányulni a fsb-hez.. és akkor mi van? nem történik semmi max nem széthúzva használod... A PAT meg maximum 5% különbség... azzal eggyütt van elfekvőben egy MSI 865PE NEO2 PFISR deszkám érdekel az Intel fejében, vagy esetleg az aláirásomban szereplő Albatron PX875P Pro? ha igen mennyit dobsz rá? jöhet mélbe is az ajánlat.
-
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
nekem meg abit ic7 és asse volt xar :P
-
d3adm3at
csendes tag
Sírva fakadok, ha meglátom a biosát ;() Tragédia, fapados, undormány!!! áááá miért is engedtem magam rábeszélni. Robbanjon fel az összes intel gyár. Ugyan annyi pénzért vehetethettem volna magamnak egy p4p800-at, és most lenne PAT-om és egy 2,6@3,0+ os p4-em. Én balga. Ezentúl csakis asus.
-
d3adm3at
csendes tag
lehetséges? létezik biosfrissítés hozzá? vagy bilibe lóg a kezem? esetleg tunningbios?
:B
Aktív témák
- Több darab, 2-4-8GB DDR3 1333 - 1600Mhz-ig
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi