- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
-
d3adm3at
csendes tag
a topicnak vége, le lehet zárni.
-
Junkie
aktív tag
Hát ha próbáltál volna Asus deszkát -X es szériából akkor az Asusban is csalódtál volna. MSI azért ott van szintén a toppon(ráadásul ennek ami nekem van a feature listje felér egy AsusP4P800 deluxe-éval) nem egy noname alaplap de az Albatron 875-ös is pl itt a ph-n vmelyik tesztben gyöztesként szerepelt. Nem eröltetem de nekem meg bejönnek az intel deszkák azért szoltam :P
-
d3adm3at
csendes tag
-
DukeFX
tag
válasz
Alvin_ti4200 #7 üzenetére
Nekem E Deluxe-om van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Tuning mellett is megy a PAT. Egyéb finomságaival simán eléri egy átlagos 875-ös teljesítményét.
-
Junkie
aktív tag
Nincs annak a lapnak semmi baja csak nem tudsz hozzányulni a fsb-hez.. és akkor mi van? nem történik semmi max nem széthúzva használod... A PAT meg maximum 5% különbség... azzal eggyütt van elfekvőben egy MSI 865PE NEO2 PFISR deszkám érdekel az Intel fejében, vagy esetleg az aláirásomban szereplő Albatron PX875P Pro? ha igen mennyit dobsz rá? jöhet mélbe is az ajánlat.
-
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #7 üzenetére
nekem meg abit ic7 és asse volt xar :P
-
d3adm3at
csendes tag
Sírva fakadok, ha meglátom a biosát ;() Tragédia, fapados, undormány!!! áááá miért is engedtem magam rábeszélni. Robbanjon fel az összes intel gyár. Ugyan annyi pénzért vehetethettem volna magamnak egy p4p800-at, és most lenne PAT-om és egy 2,6@3,0+ os p4-em. Én balga. Ezentúl csakis asus.
-
d3adm3at
csendes tag
lehetséges? létezik biosfrissítés hozzá? vagy bilibe lóg a kezem? esetleg tunningbios?
:B
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Haditechnika, harcászat
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest