- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Aktív témák
-
Junkie
aktív tag
Hát ha próbáltál volna Asus deszkát -X es szériából akkor az Asusban is csalódtál volna. MSI azért ott van szintén a toppon(ráadásul ennek ami nekem van a feature listje felér egy AsusP4P800 deluxe-éval) nem egy noname alaplap de az Albatron 875-ös is pl itt a ph-n vmelyik tesztben gyöztesként szerepelt. Nem eröltetem de nekem meg bejönnek az intel deszkák azért szoltam :P
-
Junkie
aktív tag
Nincs annak a lapnak semmi baja csak nem tudsz hozzányulni a fsb-hez.. és akkor mi van? nem történik semmi max nem széthúzva használod... A PAT meg maximum 5% különbség... azzal eggyütt van elfekvőben egy MSI 865PE NEO2 PFISR deszkám érdekel az Intel fejében, vagy esetleg az aláirásomban szereplő Albatron PX875P Pro? ha igen mennyit dobsz rá? jöhet mélbe is az ajánlat.
Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Le Mans Ultimate
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Pink Sunset Studio - Újabb játékok kapnak magyar szinkront
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- Egyéni arckép OFF
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest