Hirdetés
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Junkie
aktív tag
Hát ha próbáltál volna Asus deszkát -X es szériából akkor az Asusban is csalódtál volna. MSI azért ott van szintén a toppon(ráadásul ennek ami nekem van a feature listje felér egy AsusP4P800 deluxe-éval) nem egy noname alaplap de az Albatron 875-ös is pl itt a ph-n vmelyik tesztben gyöztesként szerepelt. Nem eröltetem de nekem meg bejönnek az intel deszkák azért szoltam :P
-
Junkie
aktív tag
Nincs annak a lapnak semmi baja csak nem tudsz hozzányulni a fsb-hez.. és akkor mi van? nem történik semmi max nem széthúzva használod... A PAT meg maximum 5% különbség... azzal eggyütt van elfekvőben egy MSI 865PE NEO2 PFISR deszkám érdekel az Intel fejében, vagy esetleg az aláirásomban szereplő Albatron PX875P Pro? ha igen mennyit dobsz rá? jöhet mélbe is az ajánlat.
Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Bittorrent topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év gari!
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- 32gb ddr4 ramok
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi