- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Aktív témák
-
Polesz
addikt
Nekem is KT7E lap van es en is frissitettem legujabb BIOS-ra. Azt hiszem, hogy most nem elbaltazasrol van szo, hanem egyszeruen a lap leold egy idore, es nem hajlando par percen belul felallni. Nem neztem meg pontos idot, de kb 5 perc utan mindig be tudtam kapcsolni a szerkezetet.
-
Gboy
csendes tag
pontosan hol kell begrafitolni?
-
Agyzuzo
addikt
Kihúzod konnektorból v. legkapcsolod a tápot. LENYOMOD az insertet, NYOMVA tartod és adsz neki áramot, bekapcsolod, folyamatosan nyomva tartva az Insertet. Ha elsőre nem megy játszd el ezt egy párszor, nekem másodjára sikerülni szokott. Bizonyos esetekben viszont úgy vettem észre nem működik, jártam már én is úgy, hogy csak a CMOS Clear jumper segített.
-
guest
veterán
Bioszt frissítettem Abit KT7E-n a legújabbra (asszem 7N). Azt vettem észre, hogy ha nem bootol a gép, mert túl nagy freki van beállítva a procinak, hiába nyomogatom az Insertet, meg húzom ki a tápcsatlakozót tucatszor akár, nem hajlandó visszaállni a default beállításokra, csak egy CMOSCLEAR segít. A korábbi bioszokkal nem volt ilyen gond. Lehet, hogy elrontottak valamit abiték? Vagy más billentyút kéne nyomogatni? (Bár asszem néhány sikertelen post utám magától is vissza kéne állnia.) Esetleg be kell állítani valamit a bioszban? Nem olyan vészes probléma különben, de azért idegesítő, amikor - mivel lekopott a grafit - nem hajlandó elindulni a gép. (6X140-en hajtom a 750-es Duront, 7.5X140 kicsit sok neki...)
Aktív témák
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Hibás alaplapok!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest