Aktív témák
-
zetecR
addikt
Az mennyire normális jelenség, hogy húzott frekvenciákon a 3D órákon keresztül tökéletes, 2D-ben viszont szemetel.
Nem fordítva kellene lennie? -
stro-B
tag
Látom Antares kolléga nem nyugszik!
Helyi háló rulez! :))) -
guest
veterán
Én azt mondom, hogy próbálgasd, hogy mennyi a max, amíg nem ''szemetel'' azaz villogás és egyéb furcsa jelenségektől mentes a kép. Ha ez megvan, akkor vedd lejjebb a frekit kb 5 mhzvel és már kész is vagy. Ja és szerintem nyugodtan tuningolj, miért ne IGENIS SOKAT SZÁMÍT, már 1024x768ban is, és a hőtermelés nem szokott gond lenni
-
karib
addikt
Először a RAM-ot húzd fel, ameddig lehet (5-10 MHz lépcsőkben, ha fagy, ugorj vissza egy lépcsőt). Ez már nagyjából elég is, ugyanis a RAM sávszélesség a legnagyobb korlátozó tényező.
Ha nagyon akarod piszkálni, a magot is lehet húzni a fenti recept szerint, de elsőnek a RAM-ot piszkáld fel, és ha az már fixen stabil, akkor nézd meg, hogy meddig megy tuning RAM mellett a mag.
Esetleges melegedésre kell készülni, nem mintha gyárilag hűvösek lennének a Ge2-k.
Ha sokat játszol, nagy felbontásban, stb., akkor megéri húzni. Én mindig csak játék alattra húzom fel a kártyát, Windowsnak tök mindegy, és addig sem fűt. -
szesa
senior tag
Default.
Meg ha huzod se lesz ''erezhetoen'' gyorsabb, legfeljebb te erzed majd kielegultnek magadat :) -
Antares
csendes tag
Hi!
Milyen mag, es memoria frekvenciat ajanlanatok? kinek milyen tapasztalata van?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged