- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomin13
aktív tag
Még csak most tettem fel a wind.... , éppen még a programokat telepítem ( persze közben mehet a proh... is )
-
gmishi
tag
bocsi (párosítás)
-
atomin13
aktív tag
Ja azóta történtek változások....
-
Tsunami
senior tag
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ha csávonak ic7 el semmi baja, probáld ki egy másik alaplappal, nekem is ilyen gondjaim vannak, kilép a játékbol magátol, ujraindul, lefagy és ez mind 3d alkalmazásoknál csak. Igaz, még nem probáltam a régi driverét (53. nemtommennyi), de szerintem az alaplap a gáz, én cserélem jövö héten.
-
gmishi
tag
Nálam is voltak problémák ezzel a pérosítással. A megoldást az msi live update jelentette és azóta semmi gáz a karival!
-
atomin13
aktív tag
up
-
atomin13
aktív tag
Köszi eddig , de semmi nem segített
-
Z10N
veterán
Kap a kártya rendesen tápot, rá van dugva a kiegéxítő csatlakozó? ...xerintem
Próbáld meg azt h nem terheled le a tápnak azt az ágát, mert amikor átvált 3D-s órajelre a mag, megnő hirtelen a felvett teljesítmény és lehet h ingadozást éxlel és ezért indul újra, tapaxtaltam már ilyet. ... xerintem
Z10N
[Szerkesztve] -
t-shirt
veterán
hűtés gyanus, pasztázd újra hátha csak az a gond hogy nincs meg a megfelelő kapcsolat a hütő és a gpu közöt
gyári órajelen megy? nincs ráflesselve valami tuning bios? -
luther86
csendes tag
driver vagy hűtés ez a kettö ja és probálkozz egy portalanitással mert ez is közbe zavarhat
-
Ger|||
aktív tag
a 61 es driver a legszarabb, azzal a leginstabilabb!
netszerte csak a 61 es kékhalálokról olavsni. Tegyél fel hozzá egy régi drivert. -
atomin13
aktív tag
Valaki nem tudna segteni, ????
-
atomin13
aktív tag
up
-
atomin13
aktív tag
És a Poén , egy intel alapú gép és semmi baja, és a boltos is hazavitte neki egy IC7- es alapja van és azt mondta semmi baja nem volt a kártyának.
-
atomin13
aktív tag
De!!!! Lepróbáztunk minden alkatrészt , mindent lecseréltünk és ugyon azt csinálta. Aztán ---->> Beletettem egy teljesen más konfigba (az enyém Msi K7n2 Delta alapú 2500+ Barton) , a másik konfig hasonló Msi alapú Nforce-os , (ugyon az a hiba), aztán egy zsír újj Nf7-S2-ben ugyon az a hiba!!!
-
atomin13
aktív tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni , olyan gondokkal küszködöm , hogy a kártyám megfagy egy két játéknál , és pl aquamark -nál, van amikor tovább enged (kis idő múlva) , de van amikor magától restartol.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- OLED TV topic
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest