Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Bazzeg... ez nem négy lakás sak egy. Mert ugyebár a 15nm-es(!) ami konkrétan még egy embernek is szűkös, tehát marad tároló. Vagy a fran tudja mi, de teljes értékű lakás biztosan nem. A 30nm és a 40nm már elmegy, de mégis minek ha ott a nagy lakás? Max azért hogy a szomszédok ne zavarják, de egyébként fölös árfelhajtó tényező, mert úgysem a kislakásokban fog lakni. max vendéglakás.
-
És a durva az, hogy ezt halál komolyan gondolják... Esküszöm nem értem. Azt, aki eladja, azt értem. Hát hogyne érteném! Egy reálisan nagyon maximum 100-150 millát erő lakást ad 7-szeres áron, nyilván el akarja ennyiért adni. Én azt nem értem, hogy TÉNYLEG van olyan vadbarom, akinek van ennyi pénze és ezt hajlandó megvenni belőle?
Az egyetlen magyarázat erre az árra az, hogy emberünk vette a környéken a mindenféle beleélvezős nemkihúzós támogatással egekbe tolt árú házakat, és beszorozta minimum 1,5-el, mert jakuzzi, aztán meg azoknak a fosoknak az egekbe tolt négyzetméterárával felszorozta a sajátját. Aztán rádobott 10%-ot, merugye alkura is számítani kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest