Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz t72killer #3802 üzenetére

Hát pár éve még volt ilyen, ismerősnek 900K-ért ment el így egy ilyenje. Hogy elatakrították-e vagy felújjították azt nem tudom, azóta nem jártam még csak a környéken sem mióta eladta, és eléggé rendesen kiesik a mozgás körzetemből is (szó szerint a város másik vége mint ahol én mozgok) úgyhogy szerintem nem is fogom megtudni egyhamar.

negatív értékű ingatlan :
    Van a faluban itt egy 15×50 méteres telek, rajta két házzal. Az egyik kicsit leégett vagy 30 éve, a másik meg el van hagyva vagy 30 éve. Ezenfelül horribilis mennyiségű lom, roncsató, vagy 80db ágy(!), olyan szekrények amik már lassan tüzelőnek sem lesznek jók stb. Persze minden a szabadég alatt sok éve. 3-4 évvel ezelőtt 28 Millió ft-ot akart így a telekért a tulaj.
    12-13 éve mondtam a tulajnak, amikor még az egyik ház viszonylag vállható volt, hogy milyen f*sza romkocsmát lehetne itt csinálni (pont amikor a legnagyobb divat kezdett ez lenni) kertbe kiülős résszel amihez egy régi nagy fa emelvény tökéletes alap lett volna, ráment volna vagy 15 asztal. Áh, ő csak elakarja adni ... aztán 100 méterrel arrébb valaki nyitott egy sima kocsmát az azóta is megyeget. A tulaj meg annyira elakarja adni, hogy irreális elképzelése van az árat illetően, plusz nem hirdeti. Csak szóban akarja eladni szerintem ...

jah és negatív eszköz értékű ingatlan fogalma megszűnt, mert a rajta lévő rom elpucolása többe kerül, mint az üres telek ára esetben a szomszédos üres telkek ára csak megemelkedik.

Új hozzászólás Aktív témák