- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- iPhone topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
t72killer #3802 üzenetére
Hát pár éve még volt ilyen, ismerősnek 900K-ért ment el így egy ilyenje. Hogy elatakrították-e vagy felújjították azt nem tudom, azóta nem jártam még csak a környéken sem mióta eladta, és eléggé rendesen kiesik a mozgás körzetemből is (szó szerint a város másik vége mint ahol én mozgok) úgyhogy szerintem nem is fogom megtudni egyhamar.
negatív értékű ingatlan :
Van a faluban itt egy 15×50 méteres telek, rajta két házzal. Az egyik kicsit leégett vagy 30 éve, a másik meg el van hagyva vagy 30 éve. Ezenfelül horribilis mennyiségű lom, roncsató, vagy 80db ágy(!), olyan szekrények amik már lassan tüzelőnek sem lesznek jók stb. Persze minden a szabadég alatt sok éve. 3-4 évvel ezelőtt 28 Millió ft-ot akart így a telekért a tulaj.
12-13 éve mondtam a tulajnak, amikor még az egyik ház viszonylag vállható volt, hogy milyen f*sza romkocsmát lehetne itt csinálni (pont amikor a legnagyobb divat kezdett ez lenni) kertbe kiülős résszel amihez egy régi nagy fa emelvény tökéletes alap lett volna, ráment volna vagy 15 asztal. Áh, ő csak elakarja adni ... aztán 100 méterrel arrébb valaki nyitott egy sima kocsmát az azóta is megyeget. A tulaj meg annyira elakarja adni, hogy irreális elképzelése van az árat illetően, plusz nem hirdeti. Csak szóban akarja eladni szerintem ...jah és negatív eszköz értékű ingatlan fogalma megszűnt, mert a rajta lévő rom elpucolása többe kerül, mint az üres telek ára esetben a szomszédos üres telkek ára csak megemelkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HDMI topic
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- Medence topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest