- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Yettel topik
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
tesomek Villach mellett laktak par honapig, onkoris 3 szobas 93m2-s kegli 500EUR per ho
voltam ott karacsonykor teljesen jo, tok jo elosztasu, az eloszobabol nyilik minden helyseg, naaaagy konyha+kamra, nagy furdo, szigetelt nyilaszarok, olyan futes, hogy elajulsz a melegben, pedig csak 2-sen(!!) ment
most Sopronban laknak, az 55m2-s keco garazzsal 180k, garazs nelkul lenne ~160k, de ez egyben igy volt hirdetve
azaz m2 aranyban nezve a soproni lakas tobbe kerul(!)
mindket lakas butorzatlan
amikor hazajottunk akkor megneztem, hogy kozeli Arnoldstein-ben A2 autopalya kovetkezo kihajtoja Villach utan, az olasz hatar elotti utolso, vatta uj epitesu 65m2-s kegli 220kEUR
akkori EURHUF arfolyamon ez volt 80 misi, Villach-ban 3 szobas 70m2-s lakas 73millio
80misi is igazabol kevesebb megterheles a csaladi kasszanak, mert 2000EUR az 800k manapsag, 2 keresonel ~1,5misi, es evente 2x kapnak 1-1 havi keresetet ajiba, azaz kb 3 misit
Villach-ban termalfurdo (=Héviz), sipalyak kopesre, telen-nyaron van turisztika, nem ugy, mint a szupersztar Balatonnal..., hogy november-decemberben kb a madar se jar arra
Adria 160km, pentek delben vegezve (38oras munkahet) es leindulva a hetvegere, du 4 korul mar ott suttetheted a segged a parton
mondjuk amikor bementem az ottani Spar-ba akkor pislogtam, hogy egy csomag teliszalami szeru felvagott 3,5EUR es 2,5EUR alatt nem volt semmilyen, meg egy 0,5-s kola 1,25EUR, ami akkor ~450FT volt...szoval azert van aminek ott is megkerik az arat, es siman dragabb a magyarnal
a dizel 1,274EUR volt Villach-n az autopalya felhajtotol ~300m-re, ami akkor 465FT volt hatosagi ar nelkul is, mikozben itthon mar oktoberben 540-ert(!) tankoltam es november 15 ota maxiztak a 480-ban az arat
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Milyen routert?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung kuponkunyeráló
- SkyShowtime
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest