- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Nem megy fel az obenobex, meg a multisync sem forrásból. Keresgélek *.deb csomagot ezekből, de nem nagyon találok...
-
Zoltán
őstag
fel
-
Zoltán
őstag
Hellósztok!
Infraportot (alaplapi tűsorra csatlakozót) akarok beizzítani Linux alatt, a Win98se alatt jól megy. Az irdacommon és irda tools csomagok fenn vannak, majd rootként az IrDA-t csatoltam a soros porthoz a irattach /dev/ttyS0 -s paranccsal. Majd kiadtam az irdadump parancsot. Ezután a konzolon folyamatosan írta, hogy mi van, LED villogott az infrán. Aztán odatettem a telóm és ezután a konzolon már a telóm nevét (K500-as a Sonyericssontól) is írta. Meg van egy /dev/ircomm0 eszközöm is de nem tudok vele semmit sem csinálni. Szóval itt elakadtam. A LED villog az infrán, fel is ismeri a telóm, de ha a telóról valamit küldeni akarok, akkor csak sikertelen csatlakozást ír ki, elég hamar, szinte egyből. Szóval valami adatforgalom van a kettő között, csak meg kellene szelidítenem. Lehet, hogy csak valami banális apróság a hiba, de kezdő vagyok Linuxban. Van valakinek ötlete, hogyan tovább? Egyáltalán hogyan kell a telómra adatot küldeni, milyen parancsal? Win98se alatt nem kellett hozzá külön software.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest