- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Nem megy fel az obenobex, meg a multisync sem forrásból. Keresgélek *.deb csomagot ezekből, de nem nagyon találok...
-
Flashy
veterán
szerintem nem minden telefon mountolható az infra eszközön át, biztos van amelyikhez külön program kell.
-
mkbla
senior tag
UP!!!!
idáig már én is eljutottam (Alcatel 535-ös telefonommal...)
most már csak vmi progi kék ami kezeli a telefont.... -
Zoltán
őstag
fel
-
Zoltán
őstag
Hellósztok!
Infraportot (alaplapi tűsorra csatlakozót) akarok beizzítani Linux alatt, a Win98se alatt jól megy. Az irdacommon és irda tools csomagok fenn vannak, majd rootként az IrDA-t csatoltam a soros porthoz a irattach /dev/ttyS0 -s paranccsal. Majd kiadtam az irdadump parancsot. Ezután a konzolon folyamatosan írta, hogy mi van, LED villogott az infrán. Aztán odatettem a telóm és ezután a konzolon már a telóm nevét (K500-as a Sonyericssontól) is írta. Meg van egy /dev/ircomm0 eszközöm is de nem tudok vele semmit sem csinálni. Szóval itt elakadtam. A LED villog az infrán, fel is ismeri a telóm, de ha a telóról valamit küldeni akarok, akkor csak sikertelen csatlakozást ír ki, elég hamar, szinte egyből. Szóval valami adatforgalom van a kettő között, csak meg kellene szelidítenem. Lehet, hogy csak valami banális apróság a hiba, de kezdő vagyok Linuxban. Van valakinek ötlete, hogyan tovább? Egyáltalán hogyan kell a telómra adatot küldeni, milyen parancsal? Win98se alatt nem kellett hozzá külön software.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest