- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Andix
csendes tag
Most olvastam végig a topikot, és nagyon felhúztam magam egyeseken... Nem kéne istent játszani.. > Hát no comment, gondolom ha te vakulnál meg, kissé más lenne a véleményed erről.
A számításteljesítmény, meg architektúra: Hát szerintem ''záros határidőn belül'' elérjük a meglévő technika ''fizikai'' határait. Viszont már ezzel párhuzamosan - nem adok neki 15 évet, majd kiderül - és megjelenik az ''organikus'' processzor. Ez valószínűleg ''határ'' lesz, hiszen a teljesítmény többszörösére nőhet a mainak (akkorinak), ugrásszerűen, így ha valamikor szerintem akkor lehet szó tömeges architektúra váltásról is. Az meg, hogy nincs szüksége rá a usernek - már hogyne lenne. Egy ilyen rendszeren alapuló számítógép, túlzás nélkül akár a karórádban is lehet majd.
A XXI. század meg a genetikai revolúció százada lesz. A betegségek, fogyatékosságok legyőzhetők lesznek - illetve ki sem alakulnak. Már az is nagy riadalmat vált ki, hogy eldönthetjük fiút, vagy lányt szeretnék. Hát még az, hamár kb azt is tudni fogjuk milyen adottságai lesznek.. Ha valakit mozgat ez a téma, és gondolkodni is akar :), nézze meg a Gattaca című filmet. (Tulajdonképpen a faji diszkriminációt a genetikai diszkrimináció váltja fel.)
Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged