- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az összefoglalóban igyekeztünk az alapelveket összeszedni mindkét témakörben.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Újból elérhető a blogom, tisztelt nagyérdemű.
-
-
Egon
nagyúr
[A Janet Jackson sláger, ami merevlemezeket gyilkolt]
Az a fránya sértetlenség meg rendelkezésre állás...
-
-
-
Árul ma valaki Magyarországon Bloodhound Enterprise-ot szolgáltatásként?
-
válasz
sztanozs #986 üzenetére
Úgy, hogy elmondásuk szerint a központi felettes szerv fogja nekik megküldeni a szabályzatokat és azt kell használniuk. És pont nem érdekli a felettes szervet, hogy be tudják-e tartani vagy sem. Önállóan semmilyen szabályzatot nem fogadhatnak el, mindenre kell a felettes szerv jóváhagyása.
-
-
100%, hogy nincs igaza. Egyszerű Office dokumentumokról beszélünk, amit ő mint alkalmazott készít/használ. Csak pl az előző IBF is úgy lépett le, hogy előtte kitörölte az összes doksit amit ő csinált. A mai ismerkedő auditon meg nézegettük az üres mappákat. Ami ki volt nyomtatva, vagy meg volt email-ben azt meg tudtam nézni.
#975 Nincs jelentősége, mert úgysem használhatják azokat a doksikat. A központi felettes szervezet fogja nekik megküldeni amit hatályba kell léptetni, akár tudják / kell teljesíteni a szabályzatban leírtakat akár nem.
-
Bocs, ma jöttem vissza szabiról és egyből audittal kezdtem. (Mondjuk a végén úgy lezsibbasztott agyilag az IT kapcsolattartó, hogy még most sem tértem magamhoz.) Azon vitatkozott velem, hogy nem jó ha a fájlszerverre másolnak mindent, mert akkor mindenki láthatja az ő általa szerkesztett dokumentumokat amiket ő talált ki és csinált meg, az az ő szellemi terméke. A mappák hozzáférési jogosultságainak beállításával már majdnem győztem, de elkövettem egy hibát. Megemlítettem, hogy a szerverről készül biztonsági mentés, így visszaállíthatók a fájlok ha letörölt valamit. Itt vissza tértünk az alap problémához, hogy ezek szerint mégis láthatja más az ő cuccait, mert ha a mentéshez hozzáfér akkor ki tudja belőle szedni a fájlokat. Ekkor megfogalmazódott bennem, hogy este végig kell kóstolnom a kapott angol sörválogatást és hagyjuk ezt a beszélgetést.
-
-
"egy újonnan létrehozott szervezetet egyből beszántottak, pontosabban új szervezetet hoztak létre helyette"
Nem ez volt az első eset. (Lásd Nemzeti Közlekedési Központ)Mellesleg a #962-ben rossz a 2. link kedves Tamás.
(Ez vajon IT vagy adatvédelmi incidens.
)
-
1. Lehet, de én nem láttam az eredeti szöveget
2. A Kibervédelmi hadtest/osztály/script-kiddie óvoda megszűnik, feladatait ezentúl a Bohócvédelmi Liga látja el.
3. Az első szövegkörnyezetből nem derül ki - számomra -, hogy a Kibervédelmi Szemlélőség
akkor alakult. Mondjuk meg sem lepődtem, hogy így történt.
-
Egon
nagyúr
1. Honnan a rákból tudjam?!? Szerintem kettőnk közül te tudsz jobban angolul...
2. Mi van nyakatekert módon leírva? A cikk vagy a Közlöny? Utóbbi esetben szokvány jogászos duma, nem találom érthetetlennek.
3. A lényeg nem is ez lenne szvsz (bár tény, hogy twollah szavait idézve f*szkorbácsot érdemelne aki kitalálta (és aki rábólintott) a "Szemlélőség" kifejezésre, mint szervezeti névre), hanem hogy egy újonnan létrehozott szervezetet egyből beszántottak, pontosabban új szervezetet hoztak létre helyette...
-
törölt tag
Többé-kevésbé. Nagyobb helyeken ahol a remote bevett ott a helyi top fizu felett adnak picivel, mert nem áll érdekükben többet adni. Persze ki lehet fogni helyeket, ahol nyugati bért vagy leginkább valamennyivel az alattit kap az ember, de azért abban az esetben villantani is kell valamit. USA bér meg ugye az időeltolódás miatt nem releváns általában.
-
-
Ha már a múltban szóba kerültek a fizetések: [link]
Kerüljétek a röhejes ajánlatokat. -
Egon
nagyúr
Ez is kemény: [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen egeret válasszak?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Mozgásban a Crimson Desert
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest