Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
-
empir3
tag
Sziasztok! Volna egy kérdésem. Az ageia nevű program mire jó? Azt kötelező telepiteni a játék mellé? Válaszotokat megköszönném
Ha ez számit a program futásakor akkor van egy HIS ATi Radeon HD2600XT 512mb-s AGP VGA-m. 8.12-es driverrel. -
athomi
veterán
Kipróbáltam a játékot, akinek nincs sok ideje játszani az nyugodtan kihagyhatja a listáról.

-
Osiris
őstag
Gyenge eresztés ez a játék.. 2 percenként elakadás, mert nem lehet tudni mit kell csinálni.. ráadásul a sztori is gyenge.

-
tito09
csendes tag
a gépem adatai: Asus P5GD1 PRO, Saphire ATI RADEON X1600 Pro 256 Mb,Samsung 512 Mb DDR Ram,Pentium 4 506 2,66 Ghz 1 MB cache
-
tito09
csendes tag
Szevasztok!
már rég írt ide valaki ebbe a topicba

No, a gond nálam az lenne,hogy az 5. pályánál,ahol a csajjal vagyok együtt, nem tom használni a teleportot,mert ha megnyomom a Q-t,akkor megáll a játék,de ha ESC-et nyomok,ki tud lépni a menübe és ha még1x megnyomom az ESC-et,hogy kilépjek,már csak feketeséget látok.És ez állandóan így megy. Próbáltam 3x is uninstallálni,feltenni,de hiába. Néztem hozzá más cracket,az sem oldja meg a problémát. Patchet nem találtam hozzá. Próbáltam videókártya driver cserével,az sem jó. Próbáltam a memóriát másik foglalatba tenni,az sem jó
Segítsetek lécci mert már naon idegesít hogy nem tudok annál a pályánál továbbmenni!! ja utólag még az,hogy csak ennél a pályánál kezdte ezt a fagyást,az előző pályáknál nem volt ilyesmi,simán ment minden
Segítségeteket előre is kszönöm!! -
No végigszántottam a játékot, kellőképpen hosszú, gyönyörűen optimalizálva, kellő hosszú játékmenet, a főellenségek úgyszint jól sikeredtek, megéri végigjátszani

-
aya
addikt
A dokkos motorcsonakos résztöl még sok van hátra a játékbol?
-
ott vannak ilyen narancssárga kis valamik a gépen, azt jobbegeressel szépen leszedegeted, közben a zombifejűeket is szedegeted, így kapsz varázserőt, ha mindet leszedte a narancssárgákból, jön egy bejátszás, és utána, a teleportáló képességeddel, nem a q betűvel hanem ami az f betűs, a kis gömböket egyesével ki kell szedni a gépezet közepéből, közben megújul egy két narancssárga azt szedegesd le, mert addíg nem tudsz hozzáférni a gömbökhöz, meg persze figyelni kell a földön lévő ellenfelekre, ha ezekkel megvagy nagy robbanás miegymás és jön a doki repülő tolószékbe, ha nem boldogulsz vele szólj, de remélem vagy annyira kreatív

-
mad1
veterán
ezt a jatekot,meg nem vitte vegig senki?kb1honapja vrom a valaszt...valaki?pls help...
-
mad1
veterán
infernal attack?de elveszi a varazseromet,es nem tom kinyirni mert 1bol lever.valaki tudna segiteni?hogy nyirjam ki?
-
mad1
veterán
ja es az 1etlen fajta ellenseg azok a plazmas röpködö katonak.tudom 1 screenshot konnyebb lenne,de nallam nincs net jelenleg.koszi elore is.üdvi
-
mad1
veterán
ha valaki atvitte mar pls help.
jungel palya vegen lejutok 1 korcsarnokba a csajszi kint maradt mert bezarul.minden plazmaval van vedve,es nem tudom a professzort sebezni.épp mokol valamit a burok mogott.valaki esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ubiquiti hálózati eszközök
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrotik routerek
- Borderlands 4
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- MÉGÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha ez számit a program futásakor akkor van egy HIS ATi Radeon HD2600XT 512mb-s AGP VGA-m. 8.12-es driverrel.

Segítsetek lécci mert már naon idegesít hogy nem tudok annál a pályánál továbbmenni!! ja utólag még az,hogy csak ennél a pályánál kezdte ezt a fagyást,az előző pályáknál nem volt ilyesmi,simán ment minden
Segítségeteket előre is kszönöm!!