Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Karnyújtásnyira az Android 17
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
Az egész úgy történt, hogy miután bemásoltam az nvdata fájlodat nem működtek a simek, bemásoltam a firmware mappát reboot után is élettelen simek. Ekkor döntöttem, higy visszaállítom az eredeti állapotot. Mivel az eredeti mappákat másnéven otthagytam, gondoltam törlöm a moddoltat és visszaállítom a mappanevet. Ekkor töröltem az nvdata mappát, majd kezdtem átnevezni az "old-nvdata" mappát nvdatara. Pont mikor ok-t nyomtam fölül beugrottak a simek hibátlanul. Nézem mi lehet. Hát az old megmaradt de volt egy nvdata mappa mostani időponttal. Ekkor már sejtettem, hogy önjavító a rendszer. Kitöröltem újra és vártam. Mivel ekkor már volt működő simek nem történt semmi. Erre reboot és jött a simkeresés, nvdata megjelent és minden ok.
Arra még kíváncsi lennék mi lenne ha 850-es firmware mellett törli vki az nvdata mappát éscrebootol, akkor is jó lesz a telenor? -
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
Szerintem wipe nem nyul az nvram "mappához" hiszen az egy becsatolt partíció. Ha bootkor nem törlik direkt az nvdata mappát akkor marad a régi, ezért nem ér semmit ha csak a firmware mappa van 900-ra cserélve.
De persze jó lenne ha más is igazolná, gondolom másnak is hiányzik a telenor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Konteó topic
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Xcover 7 128/6
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest