Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
Az egész úgy történt, hogy miután bemásoltam az nvdata fájlodat nem működtek a simek, bemásoltam a firmware mappát reboot után is élettelen simek. Ekkor döntöttem, higy visszaállítom az eredeti állapotot. Mivel az eredeti mappákat másnéven otthagytam, gondoltam törlöm a moddoltat és visszaállítom a mappanevet. Ekkor töröltem az nvdata mappát, majd kezdtem átnevezni az "old-nvdata" mappát nvdatara. Pont mikor ok-t nyomtam fölül beugrottak a simek hibátlanul. Nézem mi lehet. Hát az old megmaradt de volt egy nvdata mappa mostani időponttal. Ekkor már sejtettem, hogy önjavító a rendszer. Kitöröltem újra és vártam. Mivel ekkor már volt működő simek nem történt semmi. Erre reboot és jött a simkeresés, nvdata megjelent és minden ok.
Arra még kíváncsi lennék mi lenne ha 850-es firmware mellett törli vki az nvdata mappát éscrebootol, akkor is jó lesz a telenor? -
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
Szerintem wipe nem nyul az nvram "mappához" hiszen az egy becsatolt partíció. Ha bootkor nem törlik direkt az nvdata mappát akkor marad a régi, ezért nem ér semmit ha csak a firmware mappa van 900-ra cserélve.
De persze jó lenne ha más is igazolná, gondolom másnak is hiányzik a telenor...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest