Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
Az egész úgy történt, hogy miután bemásoltam az nvdata fájlodat nem működtek a simek, bemásoltam a firmware mappát reboot után is élettelen simek. Ekkor döntöttem, higy visszaállítom az eredeti állapotot. Mivel az eredeti mappákat másnéven otthagytam, gondoltam törlöm a moddoltat és visszaállítom a mappanevet. Ekkor töröltem az nvdata mappát, majd kezdtem átnevezni az "old-nvdata" mappát nvdatara. Pont mikor ok-t nyomtam fölül beugrottak a simek hibátlanul. Nézem mi lehet. Hát az old megmaradt de volt egy nvdata mappa mostani időponttal. Ekkor már sejtettem, hogy önjavító a rendszer. Kitöröltem újra és vártam. Mivel ekkor már volt működő simek nem történt semmi. Erre reboot és jött a simkeresés, nvdata megjelent és minden ok.
Arra még kíváncsi lennék mi lenne ha 850-es firmware mellett törli vki az nvdata mappát éscrebootol, akkor is jó lesz a telenor? -
junkpod
nagyúr
válasz
janek69
üzenetére
Szerintem wipe nem nyul az nvram "mappához" hiszen az egy becsatolt partíció. Ha bootkor nem törlik direkt az nvdata mappát akkor marad a régi, ezért nem ér semmit ha csak a firmware mappa van 900-ra cserélve.
De persze jó lenne ha más is igazolná, gondolom másnak is hiányzik a telenor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest